Lirik lagu Denny Caknan Salam Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangenku sansoyo gedhe
Titipan rindu iki sansoyo akeh
Amung biso dedungo
Angenku nggo kowe (angenku nggo kowe)

Sliramu siji, tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko, njogo tresno nisun
Sayang, aku tulus tresno silramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangenku sansoyo gedhe
Titipan rindu iki sansoyo akeh
Amung biso dedungo
Angenku nggo kowe (angenku nggo kowe)

Sliramu siji, tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko, njogo tresno nisun
Sayang, aku tulus tresno silramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu


Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu

Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Salam Tresno Denny Caknan, lirik lagu Denny Caknan Salam Tresno, lirik Salam Tresno Denny Caknan, lirik Denny Caknan Salam Tresno, Kumpulan lirik lagu Denny Caknan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Denny Caknan terlengkap, Download Lirik Lagu Salam Tresno Denny Caknan, Chord dan Lirik Lagu Salam Tresno Denny Caknan, Terjemahan Lirik Lagu Salam Tresno Denny Caknan,Denny Caknan Dangdut - Lirik Lagu Salam Tresno, Profil Denny Caknan dan Lagu Salam Tresno, Genre Dangdut - Lirik Lagu Salam Tresno Denny CaknanSalam Tresno
  Denny Caknan   Writed by Admin  546x     Thursday, 25-01-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram