Lirik lagu Langgam & Campursari Mawar Biru
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tumetesing Waspaku
Ora Tega Rasaning Atiku
Ninggalake…sliramu
Priya Idhamanku
Tansah Katon Esemmu
Ngawe-awe Rasaning Atiku
Ngelingake…
Nalika Bareng Mlaku-mlaku
Ora Nyana Ora Tega, Yen Ngene Dadine
Aku Kudu Melu,
Ndherek’ake Rama Lan Ibuku
Mulih Nyang Ndesaku
Wekasan Mung Welingku
Aku Nitip Kembang Mawar Biru
Openana Minangka Tandha Katresnanku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Mawar Biru Langgam & Campursari, lirik lagu Langgam & Campursari Mawar Biru, lirik Mawar Biru Langgam & Campursari, lirik Langgam & Campursari Mawar Biru, Kumpulan lirik lagu Langgam & Campursari terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Langgam & Campursari terlengkap
  Langgam & Campursari   Writed by Admin  1603x     Saturday, 27-07-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram