Lirik lagu Didi Kempot Cinta Wonogiri
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Angin Sore Sumilir Ing Gajah Mungkur
Ngawe Awe Tresnane Wong Sing Wis Luntur
Seribu Janji Terlanjur Ku Jatuh Hati
Kecewa Aku Kau Khianati

Ora Nyono Ora Ngiro Ora Ngimpi
Ra Percoyo Ra Ngerti Ra Ngene Iki
Birunya Cinta Tak Lagi Indah Kurasa
Hilang Ditelan Pahitnya Dusta

Neng Kene Iki Neng Wonogiri
Nengopo Kowe Lali Nengopo Kowe Cidro Janji

Oh Neng Kene Iki Neng Wonogiri
Tak Tulis Jenengmu Seprene Neng Jero Ati

Angin Sore Sumilir Ing Gajah Mungkur
Ngawe Awe Tresnane Wong Sing Wis Luntur
Seribu Janji Terlanjur Ku Jatuh Hati
Kecewa Aku Kau Khianati

Neng Kene Iki Neng Wonogiri
Nengopo Kowe Lali Nengopo Kowe Cidro Janji

Oh Neng Kene Iki Neng Wonogiri
Tak Tulis Jenengmu Seprene Neng Jero Ati

Neng Kene Iki Neng Wonogiri
Nengopo Kowe Lali Nengopo Kowe Cidro Janji

Oh Neng Kene Iki Neng Wonogiri
Tak Tulis Jenengmu Seprene Neng Jero Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Cinta Wonogiri Didi Kempot , lirik lagu Didi Kempot Cinta Wonogiri , lirik Cinta Wonogiri Didi Kempot , lirik Didi Kempot Cinta Wonogiri , Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  352x     Thursday, 19-03-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram