Didi Kempot   Writed by Admin
Senajan Kowe Ngilang, Ra Biso Tak Sawang Nanging Neng Ati Tansah Kelingan Manise Janji - Janjimu Kuwi Nglarani Ati Senajan Aku Lara, Ning Isih Kuat Nyonggo Tatu Sing Ono Ndodo Perih Rasane Yen Eling Kowe Angel Tamb.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Ojo Sak Penakmu Kowe Ngelarani Ojo Sak Gampangmu Kowe Ngobral Janji Nanging Nyatane Tresnomu Kuwi Ra Tulus Suci Wes Tak Perjuangke Seng Mbok Karepke Ning Nyatane Tresno Tok Anggep Ra Ono Aku Iso Lungo Yen Mbok Sio-sio.. Read »
  Didi Kempot Feat. Yuni Shara   Writed by Admin
Wangine Kembang Tresno Kari Tilase, Ning Ngopo Kowe Cidro Lali Janjine Lungamu Nggawe Gelo Nyikso Atiku Loro Aku Wong Isih Urip Mbok Anggep Wis Tanpo Nyowo Ning Ngopo Ono Tresno Yen Kudu Pisah, Sewengi Aku Seneng.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Senajan Kowe Ngilang, Ra Biso Tak Sawang Nanging Neng Ati Tansah Kelingan Manise Janji - Janjimu Kuwi Nglarani Ati Senajan Aku Lara, Ning Isih Kuat Nyonggo Tatu Sing Ono Ndodo Perih Rasane Yen Eling Kowe Angel Tamban.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Koyo Wong Wuto Sing Ilang Tekane Mlakumu Ing Wengi Kuwi Opo Sing Kok Karepake Naliko Aku Ngerti Sliramu Cidro Janji Ngapusi Awakku Rasane Ati Iki Koyo Ra Percoyo Kowe Ngimpi Opo Rasane Kepingin Njerit Nangisi Tresna.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Mak Bedunduk Mak Pethungul Virus Corona Nengngopo Kowe Njedhul (mak Bedunduk) (mak Pethungul) Ojo Cedhak-cedhak Awas Ojo Podho Ngumpul Reff : (jaga Jarak, Cuci Tangan) (pakai Masker) Ojo Lali Nyenyuwuno Sing B.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Roso Rasaning Kangenku Mung Sliramu Memanik Ing Atiku Prasetiaku Tresno Temuko Patiku Cintaku Hanyalah Untukmu Roso Rasaning Tresnoku Ora Ngiro Jebol Lamis Sliramu Saben Dino Ngelarani Batinku Lungomo Tanpo Pamit Nin.. Read »
  Arda   Writed by Admin
Mak Bapak, Aku Ora Biso Mulih Bodo Iki Atiku Sedih Mak Bapak, Aku Ora Teko Neng Kene Aku Isih Kerjo Mung Donga Lan Pujimu Sing Tak Suwun Jroning Uripku Mak Bapak, Uwis Ojo Nangis Woconen Layang Sing Tak Tulis Mak.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Angin Sore Sumilir Ing Gajah Mungkur Ngawe Awe Tresnane Wong Sing Wis Luntur Seribu Janji Terlanjur Ku Jatuh Hati Kecewa Aku Kau Khianati Ora Nyono Ora Ngiro Ora Ngimpi Ra Percoyo Ra Ngerti Ra Ngene Iki Birunya Cinta.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Ibu.. Wis Kepenak Panggonmu Pancen Wis Pastine Tak Ikhlaske Nggonmu Ninggal Aku.. Ibu.. Ora Kendat Nggonaku Aku Ra Lali Waktu Terus Yen Isih Ono Nyawaku.. Tak Eling Tresno Lan Ngendikamu Sing Nggawe Tentrem Batinku.... Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play