Lirik lagu Bungsu Bandung Bohong
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Cenah Cinta Teh Buta
Pajar.. Teu Mandang Harta
Bohong, Ahh Geuningan Bohong
Tanpa Harta Cinta Teh Terasa Hampa

Cemah Yang Penting Cinta
Pajar Yang Penting Sayang
Bohong Ahh, Geuningan Bohong
Cinta Dan Sayang
Sakapeung Rajeun Ngalayang

Ngalayang, Pegat Kapakan
Ngalayang, Dina Implengan
Ngalayang, Dina Lamunan
Ngalayang Kokolebatan

Cenah Bade Satia, Pajar Bade Gumela
Bohong Ah, Akang Mah Bohong
Anjeun Jalir Tina Jangji Nu Saati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Bohong Bungsu Bandung, lirik lagu Bungsu Bandung Bohong, lirik Bohong Bungsu Bandung, lirik Bungsu Bandung Bohong, Kumpulan lirik lagu Bungsu Bandung terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Bungsu Bandung terlengkap
  Bungsu Bandung   Writed by Admin  68x     Tuesday, 02-08-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram