Lirik lagu Nining Maeda Tembang Cinta
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kadeudeuh Ka Meumeut Ka Asih
Wening Dina Imut Dina Kalbu
Tali Asih Putih Bersih
Dina Soca, Ah Dina Rasa
Tali Cinta Nyampai Endah

Ka Heman Ka Tresnan
Ka Gandrung Liwung
Dina Tembang Na Galindeng
Tali Asih Ieu Panggih
Dina Lagu Na Hariring

Tembang Tali Kamelang
Tembang Tali Ka Heman
Rasa Deudeuh Jeung Kanyaah
Asih Moal Pegat

Tembang Tali Kamelang
Tembang Hate Kagembat
Dipasih Ku Ciptaan
Dina Tembang Cinta Urang

Ka Deudeuh Ka Meumeut Ka Asih
Wening Dina Imut Dina Kalbu
Tali Asih Putih Bersih
Dina Soca, Ah Dina Rasa
Tali Cinta Nyampai Endah

Tembang Tali Kamelang
Tembang Tali Ka Heman
Rasa Deudeuh Jeung Kanyaah
Asih Moal Pegat

Tembang Tali Kamelang
Tembang Tali Impenan
Dipasih Ku Ciptaan
Dina Tembang Cinta Urang

Tembang Tali Kamelang
Tembang Hate Kagembat
Rasa Deudeuh Jeung Kanyaah
Asih Moal Pegat
Tembang Tali Kamelang
Tembang Tali Impenan
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Tembang Cinta Nining Maeda, lirik lagu Nining Maeda Tembang Cinta, lirik Tembang Cinta Nining Maeda, lirik Nining Maeda Tembang Cinta, Kumpulan lirik lagu Nining Maeda terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Nining Maeda terlengkap
  Nining Maeda   Writed by Admin  92x     Sunday, 16-02-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram