Bungsu Bandung   Writed by Admin
Cenah Cinta Teh Buta Pajar.. Teu Mandang Harta Bohong, Ahh Geuningan Bohong Tanpa Harta Cinta Teh Terasa Hampa Cemah Yang Penting Cinta Pajar Yang Penting Sayang Bohong Ahh, Geuningan Bohong Cinta Dan Sayang Sakapeu.. Read »
  Neng Yeni   Writed by Admin
Neng Yeni.. Duh Neng Yeni Dimana Anjeun Ayeuna Ieu Kuring Ditinggalkeun Teu Aya Batur Nyarita Neng Yeni.. Duh Neng Yeni Dimana Anjeun Ayeuna Ieu Kuring Ditinggalkeun Teu Aya Batur Nyarita Dina Waktu Hiji Peuting.. Read »
  Bungsu Bandung   Writed by Admin
Eh Pamegeut Teu Kaop Nanjung Osok Palay Gaduh Dua Gelung Ngan Hapunten Eta Kapalaay Ku Abdimah Moal Di Widian Ah Abdi Mah Alim Ah Alim Dicandung Abdi Bade Punduuuung Eh Pamegeut Teu Kaop Jaya Osok Palay Gaduh Nu N.. Read »
  Bungsu Bandung   Writed by Admin
La La La La La La La La La La La La La Mobil Butut Kaluaran Baheula Sajaman Jeung Beudil Sundut Harita Ayeuna Mah Mobil Butut Geus Carang Nambangan Ge Di Kota Ge Geus Dilarang Mobil Butut Kaluaran Baheula Sajaman Je.. Read »
  Bungsu Bandung   Writed by Admin
Mana Nyeri Nyeri Nyeri Teuing Ceurik Ati Di Tambelakan Henteu Benang Ku Disabaran Aduh Alah Ieung Tega Teh Teuing Indit Sore Tulunyungna Subuh Abdi Tunduh Mukakeun Tulak Batin Nyeuri Ceurik Sorangan Aduh Alah Ieung.. Read »
  Bungsu Bandung   Writed by Admin
Mana Nyeri Nyeri Nyeri Teuing Ceurik Ati Di Tambelakan Henteu Benang Ku Disabaran Aduh Alah Ieung Tega Teh Teuing Indit Sore Tulunyungna Subuh Abdi Tunduh Mukakeun Tulak Batin Nyeuri Ceurik Sorangan Aduh Alah Ieung.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play