Lirik lagu Bungsu Bandung Alim Dicandung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Eh Pamegeut Teu Kaop Nanjung
Osok Palay Gaduh Dua Gelung
Ngan Hapunten Eta Kapalaay
Ku Abdimah Moal Di Widian

Ah Abdi Mah Alim
Ah Alim Dicandung
Abdi Bade Punduuuung

Eh Pamegeut Teu Kaop Jaya
Osok Palay Gaduh Nu Ngora
Abdi Punteun Maksad Teu Baha
Ah Abdimah Alim Di Dua

Ah Istri Mana
Ah Anu Rela
Caroge Midua

Pami Akang Bade Midua
Ieu Abdi Serenkeun Heula
Ka Ema Sareng Ka Bapa
Abdi Mah Tara Di Dua

Aduh Akang Ulah Ngawayuh
Sing Emut Waktu Keur Ripuh
Pedah Ayeuna Keur Nanjung
Akang Pedal Bade Nyandung

Abdi Alim Abdi Alim
Alim Dicanduung

Eh Pamegeut Teu Kaop Jaya
Osok Palay Gaduh Nu Ngora
Abdi Punteun Maksad Teu Baha
Ah Abdimah Alim Di Dua

Ah Istri Mana
Ah Anu Rela
Caroge Midua

Pami Akang Bade Midua
Ieu Abdi Serenkeun Heula
Ka Ema Sareng Ka Bapa
Abdi Mah Tara Di Dua

Aduh Akang Ulah Ngawayuh
Sing Emut Waktu Keur Ripuh
Pedah Ayeuna Keur Nanjung
Akang Pedal Bade Nyandung

Abdi Alim Abdi Alim
Alim Dicanduung

Pami Akang Bade Midua
Ieu Abdi Serenkeun Heula
Ka Ema Sareng Ka Bapa
Abdi Mah Tara Di Dua

Aduh Akang Ulah Ngawayuh
Sing Emut Waktu Keur Ripuh
Pedah Ayeuna Keur Nanjung
Akang Pedal Bade Nyandung

Abdi Alim Abdi Alim
Alim Dicanduung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Alim Dicandung Bungsu Bandung, lirik lagu Bungsu Bandung Alim Dicandung, lirik Alim Dicandung Bungsu Bandung, lirik Bungsu Bandung Alim Dicandung, Kumpulan lirik lagu Bungsu Bandung terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Bungsu Bandung terlengkap
  Bungsu Bandung   Writed by Admin  55x     Wednesday, 18-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram