Lirik lagu Yuni Puspita Panggodhaning Katresnan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Biyen Aku Ra Wis Kondho,
Jroning Bebrayan, Kebak Ing Panggudho
Bebasan Wanci Panglo-,
Tanpo Obor, Peteng Ndedhet Tan Rinoso

Opo Pancene Wis Bedo,
Dek Biyen Opo, Saikining Opo
Sliramu Salin Sloko-,
Dek Biyen Tresno, Saiki Ndaksiyo

Wong Bagus Mbok Ojo Bingung,
Tumawur Satemah Kajantrung
Koyo Wong Kelangan Petung,
Deleg-deleg, Wekalase Wurung

Tak Suwun Marang Sliramu,
Mbok Ojo Lali, Janji Prasetyamu
Tresnaku Kang Satuhu,
Tetep Tulus Ngregani Jiwaku

Reff:
Biyen Aku Ra Wis Kondho,
Jroning Bebrayan, Kebak Ing Panggudho
Bebasan Wanci Panglo-,
Tanpo Obor, Peteng Ndedhet Tan Rinoso

Opo Pancene Wis Bedo,
Dek Biyen Opo, Saikining Opo
Sliramu Salin Sloko-,
Dek Biyen Tresno, Saiki Ndaksiyo

Wong Bagus Mbok Ojo Bingung,
Tumawur Satemah Kajantrung
Koyo Wong Kelangan Petung,
Deleg-deleg, Wekalase Wurung

Tak Suwun Marang Sliramu,
Mbok Ojo Lali, Janji Prasetyamu
Tresnaku Kang Satuhu,
Tetep Tulus Ngregani Jiwaku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Panggodhaning Katresnan Yuni Puspita, lirik lagu Yuni Puspita Panggodhaning Katresnan, lirik Panggodhaning Katresnan Yuni Puspita, lirik Yuni Puspita Panggodhaning Katresnan, Kumpulan lirik lagu Yuni Puspita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Yuni Puspita terlengkap, Download Lirik Lagu Panggodhaning Katresnan Yuni Puspita, Chord dan Lirik Lagu Panggodhaning Katresnan Yuni Puspita, Terjemahan Lirik Lagu Panggodhaning Katresnan Yuni Puspita,Yuni Puspita Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Panggodhaning Katresnan, Profil Yuni Puspita dan Lagu Panggodhaning Katresnan, Genre Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam - Lirik Lagu Panggodhaning Katresnan Yuni PuspitaPanggodhaning Katresnan
  Yuni Puspita   Writed by Admin  389x     Tuesday, 15-11-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram