Lirik lagu Fanny Sabila Hareupan Enteung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mun Beurang Ngabarungsinang
Ti Peuting Teu Genah Cicing
Sare Teu Tibra Dahar Teu Mirasa
Kieu Nu Keur Gandrung Cinta

Pikir Ngait Kanu Anggang
Jungjunan Nu Dipicinta
Malam Mingguan Ceunah Rek Ngapelan
Hate Bungah Seseblakan

Sabtu Sonten Ngajanteng
Hareupeun Eunteung
Ngageulis Luis
Dangdos Teh Asa Can Geulis

Ngantos Jungjunan
Nu Rek Ngapelan
Lunggak Linggek Hareupeun Eunteung
Sok Sieun Aya Cawadeun

Inggis Bisi
Ditilik Henteu Menarik
Sieun Keueung Diteuteup Teu Dipitineung
Aduh Ieung Hate Meulang Sieun Cintana Teu Manjang

Pikir Ngait Kanu Anggang
Jungjunan Nu Dipicinta
Malam Mingguan Ceunah Rek Ngapelan
Hate Bungah Seseblakan

Sabtu Sonten Ngajanteng
Hareupeun Eunteung
Ngageulis Luis
Dangdos Teh Asa Can Geulis

Ngantos Jungjunan
Nu Rek Ngapelan
Lunggak Linggek Hareupeun Eunteung
Sok Sieun Aya Cawadeun

Inggis Bisi
Ditilik Henteu Menarik
Sieun Keueung Diteuteup Teu Dipitineung
Aduh Ieung Hate Meulang Sieun Cintana Teu Manjang

Inggis Bisi
Ditilik Henteu Menarik
Sieun Keueung Diteuteup Teu Dipitineung
Aduh Ieung Hate Meulang Sieun Cintana Teu Manjang
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Hareupan Enteung Fanny Sabila, lirik lagu Fanny Sabila Hareupan Enteung, lirik Hareupan Enteung Fanny Sabila, lirik Fanny Sabila Hareupan Enteung, Kumpulan lirik lagu Fanny Sabila terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Fanny Sabila terlengkap
  Fanny Sabila   Writed by Admin  47x     Sunday, 16-02-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram