Lirik lagu Rindi Safira Udan Janji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Semilir Angin Dalu Sumripit Roso Ning Ati
Soyo Nambahi Rodo Kasmaran Iki
Pirang-pirang Bengi Tansah Tak Enteni
Nanging Raono Teko Nugemi Janjimu

Padange Rembulan Sing Ngancani Sepiku
Suwi Ngenteni Raono Tekamu
Pirang-pirang Bengi Mung Tak Sawang Langit
Nangis Netes Eluhku, Geloning Atiku

Raono Banyu Sing Nelesi Ning Pelataran
Nanging Mung Udan Janjimu Nelesi Atiku Sing Kasmaran
Raono Banyu Sing Nelesi Mudun Ning Bumi
Nanging Mun Udan Janjimu Sing Deres Gawe Geloning Atiku
Ojo Mung Paring Janji, Nganti Kapan Nyekso Kangenku
Nganti Seprene Raono Tekamu
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Udan Janji Rindi Safira, lirik lagu Rindi Safira Udan Janji, lirik Udan Janji Rindi Safira, lirik Rindi Safira Udan Janji, Kumpulan lirik lagu Rindi Safira terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Rindi Safira terlengkap
  Rindi Safira   Writed by Admin  38x     Monday, 06-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram