Lirik lagu Fanny Sabila Purunyus
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Abdi Gaduh Kabogoh Anyar
Moal Eleh Ku Nu Tipayun
Nu Tipayun Jangkung Ageung
Nu Ayeuna Jangkung Ageung
Sami Ageungna

Teu Sangka, Geuning Saruana?
Geuning Sabelas, Dua Belas?
Ngakuna Masih Bujangan
Padahal Atos Rimbitan
Anakna Dua

Dua Kali Meunangkeun Lalaki Buaya
Gara-gara Abdi Kapelet Ku Lalaki
Dasar Buaya
Dua Kali Meunangkeun Lalaki Purunyus
Gara-gara Abdi Kapelet Ku Lalaki
Dasar Purunyus

Abdi Gaduh Kabogoh Anyar
Moal Eleh Ku Nu Tipayun
Nu Tipayun Jangkung Ageung
Nu Ayeuna Jangkung Ageung
Sami Ageungna

Teu Sangka, Geuning Saruana?
Geuning Sabelas, Dua Belas?
Ngakuna Masih Bujangan
Padahal Atos Rimbitan
Anakna Dua

Dua Kali Meunangkeun Lalaki Buaya
Gara-gara Abdi Kapelet Ku Lalaki
Dasar Buaya
Dua Kali Meunangkeun Lalaki Purunyus
Gara-gara Abdi Kapelet Ku Lalaki
Dasar Purunyus

Abdi Gaduh Kabogoh Anyar
Moal Eleh Ku Nu Tipayun
Nu Tipayun Jangkung Ageung
Eta Nu Ayeuna Jangkung Ageung
Sami Ageungna

Teu Sangka, Geuning Saruana?
Geuning Sabelas, Dua Belas?
Ngakuna Masih Bujangan
Padahal Atos Rimbitan
Anakna Dua

Dua Kali Meunangkeun Lalaki Buaya
Gara-gara Abdi Kapelet Ku Lalaki
Dasar Buaya
Dua Kali Meunangkeun Lalaki Purunyus
Gara-gara Abdi Kapelet Ku Lalaki
Dasar Purunyus

Dua Kali Meunangkeun Lalaki Buaya
Gara-gara Abdi Kapelet Ku Lalaki
Dasar Buaya
Dua Kali Meunangkeun Lalaki Purunyus
Gara-gara Abdi Kapelet Ku Lalaki
Dasar Purunyus
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Purunyus Fanny Sabila, lirik lagu Fanny Sabila Purunyus, lirik Purunyus Fanny Sabila, lirik Fanny Sabila Purunyus, Kumpulan lirik lagu Fanny Sabila terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Fanny Sabila terlengkap
  Fanny Sabila   Writed by Admin  379x     Monday, 09-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram