Lirik lagu Didi Kempot Bakso Sarjana
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Anakku Wedok Lulus Sekolah
Nangis Karepe Pingin Kuliah
Mugi Gusti Alloh Paringo Berkat
Marang Kulo Tiyang Alit Sing Mboten Gadah
Naliko Bayi Biyen Tak Kudang
Rino Wengi Tak Gadang Gadang
Senajan Wong Tuamu Dudu Juragan
Mung Wong Cilik Bakul Bakso Kelilingan
Oalah Nduk Kowe Duweku Donga Lan Puji
Wong Tuamu Moco Tulis Ora Ngerti

Oalah Nduk Karepmu Wis Tak Turuti
Yen Kuliah Ning Kutho Sing Ati-ati

Atiku Bungah Krungu Kabare
Koyo Wong Sing Menang Lotre
Anakku Wedok Sing Ayu Dewe
Sing Tak Gadang Gadang Wis Klakon Karepe
Anak Bakul Bakso Lulus Kuliahe
Anakku
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Bakso Sarjana Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Bakso Sarjana, lirik Bakso Sarjana Didi Kempot, lirik Didi Kempot Bakso Sarjana, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  98x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram