Lirik lagu Didi Kempot Bakso Sarjana
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Anakku Wedok Lulus Sekolah
Nangis Karepe Pingin Kuliah
Mugi Gusti Alloh Paringo Berkat
Marang Kulo Tiyang Alit Sing Mboten Gadah
Naliko Bayi Biyen Tak Kudang
Rino Wengi Tak Gadang Gadang
Senajan Wong Tuamu Dudu Juragan
Mung Wong Cilik Bakul Bakso Kelilingan
Oalah Nduk Kowe Duweku Donga Lan Puji
Wong Tuamu Moco Tulis Ora Ngerti

Oalah Nduk Karepmu Wis Tak Turuti
Yen Kuliah Ning Kutho Sing Ati-ati

Atiku Bungah Krungu Kabare
Koyo Wong Sing Menang Lotre
Anakku Wedok Sing Ayu Dewe
Sing Tak Gadang Gadang Wis Klakon Karepe
Anak Bakul Bakso Lulus Kuliahe
Anakku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Bakso Sarjana Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Bakso Sarjana, lirik Bakso Sarjana Didi Kempot, lirik Didi Kempot Bakso Sarjana, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  226x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu