Lirik lagu Nella Kharisma Talak Siji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tetes Banyu Moto Koyo Banjiri Bumi
Ora Keroso Tekane Lingsir Wengi
Tekane Wulan Lintang Raiso Madhangi
Petenge Ati Iki Nelongso

Jeru Tengah Samudra Iso Dijajaki
Ati Mok Gawe Loro Raono Sing Ngerti

Nerimo Aku Nerimo
Kowe Gawe Loro, Kowe Gawe Nelongso
Saikine Nyanding Wong Liyo

Cukup Cukup Semene
Urip Karo Kowe Yen Kepengen Balen
Kulo Nyuwon Sepuntene

Tresno Wes Mok Cidrone, Kowe Nalak Siji
Panas Panase Geni Sek Panas Ati Iki

Jeru Tengah Samudra Iso Dijajaki
Ati Mok Gawe Loro Raono Sing Ngerti

Nerimo Aku Nerimo
Kowe Gawe Loro, Kowe Gawe Nelongso
Saikine Nyanding Wong Liyo

Cukup Cukup Semene
Urip Karo Kowe Yen Kepengen Balen
Kulo Nyuwon Sepuntene

Tresno Wes Mok Cidrone, Kowe Nalak Siji
Panas Panase Geni Sek Panas Ati Iki

Tetes Banyu Moto Koyo Banjiri Bumi
Ora Keroso Tekane Lingsir Wengi
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Talak Siji Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Talak Siji, lirik Talak Siji Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Talak Siji, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  34x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram