Lirik lagu Didi Kempot Arum Dalu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Pupur Lan Gincu Nambai Ayu
Akeh Priyo Sing Gandrung Sliramu
Senadyan Uwis Ngerti, Ngerti Sliramu
Kembang Arum Ndalu

Soko Kulino Tresnaku Ono
Pingin Ngentaske Kowe Soko Ino
Senadyan Diomong Tonggo Dadi Gunjingane Konco
Tresnaku Ra Luntur Kanggo Sliramu

Kabeh Wis Pancen Pestiku
Urip Karo Sliramu
Jodo Kuwi Soko Gusti
Manungso Sing Nglakoni

Aduh Gusti Moho Kuoso
Mugi Kerso Paring Pirso
Kerso Maringi Pepadang
Tresnaku Lan Tresnamu

Tresnaku Lan Tresnamu
Tresnaku Lan Tresnamu
Soko Kulino Tresnaku Ono
Pingin Ngentaske Kowe Soko Ino
Senadyan Diomong Tonggo Dadi Gunjingane Konco
Tresnaku Ra Luntur Kanggo Sliramu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Arum Dalu Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Arum Dalu, lirik Arum Dalu Didi Kempot, lirik Didi Kempot Arum Dalu, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  754x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome