Lirik lagu Didi Kempot Angin Angin
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Netes Banyune Moto
Aku Nangis Ketiban Ondho
Rondo Tak Kiro Perawan
Baraeng Wis Kawin Anake Sak Kandang

Pancen Aku Wis Rondo
Aku Rondo Anakku Limo
Nanging Aku Sih Biso
Diwolak Walik Koyo Nggoreng Telo
Sapi Manak Larang Regane
Anak Limo Bedo Bapak E

Angge-angge Orong-orong
Ora Melok Nggawe Melok Momong
Rondo Randane Ompong
Nduwe Anak Sak Gede Kingkong
Angge-angge Orong-orong
Ora Melok Nggawe Melok Momong

Anak Limo Akeh Mangane
Penting Mbok'e Enak Rasane
Eling Jaman Semono
Wayah Kawin Nanggap Bal-balan
Tamune Rame Tenan
Nganti Sing Ndelok Akeh Sing Pingsan

Amplop E Akeh Tenan
Oleh Duit Karung-karungan
Wong Sing Podo Kondangan
Nganti Akeh Sing Podo Kelangan
Perawan Rondo Podo Wae
Nadyan Ompong Enak Rasane

Angge-angge Orong-orong
Ora Melok Nggawe Melok Momong
Rondo Randane Ompong
Nduwe Anak Segede Kingkong
Angge-angge Orong-orong
Ora Melok Nggawe Melok Momong

Pitik Karo Anak E
Kabeh Mau Dadi Resikone
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Angin Angin Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Angin Angin, lirik Angin Angin Didi Kempot, lirik Didi Kempot Angin Angin, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  292x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram