Lirik lagu Nella Kharisma Susah Seneng Karo Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Susah Seneng Karo Awakmu
Saklawase Hingga Ujung Waktu
Tresnoku Mung Dinggo Sliramu
Ojo Nganti Kowe Ngelarani Aku

Aku Lan Kowe Takkan Terpisahkan
Senajan Jamane Saiki Tambah Edan
Wes Nduwe Bojo Iseh Golek Bribikan
Awas Wae Nek Kegeduk Karo Tresno Seng Liyan

Susah Seneng Karo Kowe
Aku Kowe Saklawase
Gedhe Tresnoku
Ra Bakal Luntur Dinggo Sliramu

Luase Segoro Kidul Ibarat Tresnoku
Jembatan Abadi Takkan Terlekang Oleh Waktu
Nganti Rambut Memutih Tresnoku Nggo Awakmu
Ku Mohon Engkau Pun Begitu

Susah Seneng Karo Awakmu
Saklawase Hingga Ujung Waktu
Tresnoku Mung Dinggo Sliramu
Ojo Nganti Kowe Ngelarani Aku

Aku Lan Kowe Takkan Terpisahkan
Senajan Jamane Saiki Tambah Edan
Wes Nduwe Bojo Iseh Golek Bribikan
Awas Wae Nek Kegeduk Karo Tresno Seng Liyan

Sak Abote Pacoban Ra Tau Tak Nggo Beban
Mergo Ono Kowe Seng Gawe Atiku Nyaman
Susah Seneng Nglakoni Bebarengan
Ojo Nganti Keno Gudo
Cinta Kita Tak Terpisahkan

Satu Dua Tiga Kita Selalu Bersama
Empat Lima Enam Cintaku Selalu Ku Genggam
Ku Tak Berpikir Mencari Selingkuhan
Karena Cintaku Hanya Untukmu Seorang

Susah Seneng Karo Awakmu
Saklawase Hingga Ujung Waktu
Tresnoku Mung Dinggo Sliramu
Ojo Nganti Kowe Ngelarani Aku

Aku Lan Kowe Takkan Terpisahkan
Senajan Jamane Saiki Tambah Edan
Wes Nduwe Bojo Iseh Golek Bribikan
Awas Wae Nek Kegeduk Karo Tresno Seng Liyan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Susah Seneng Karo Kowe Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Susah Seneng Karo Kowe, lirik Susah Seneng Karo Kowe Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Susah Seneng Karo Kowe, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  149x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram