Lirik lagu Yanik Megawati Sesideman
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Luwih Becik Patenono,
Timbang Pepisahan Landyah Kang Sulistyo..
Tak Rewangi Samudono Marang Kulowargo,
Garwo Lan Peputro..

Liwat Kincanging Alismu,
Kuwoso Hang Nglandhang Rasaning Atiku..
Senadyan Wus Lingsir Yuswaku,
Aku Isih Mampu Ngladeni Solahmu..

Mongko Kowe Bocah Nggunung,
Senadyan Bocah Nggunung Kadugo Hanyrimpung..
Jiwo Ragaku Kok Kurung Kahormatan Mamprung,
Rubuh Ngantio Pinjung..

Urip Ono Kutho Gedhe,
Kowe Tak Tukokke Omah Sak Isine..
Kowe Obo Opo Wae Nadyan Sesideman,
Mesti Tak Wujudne..

Reff:
Luwih Becik Patenono,
Timbang Pepisahan Landyah Kang Sulistyo..
Tak Rewangi Samudono Marang Kulowargo,
Garwo Lan Peputro..

Liwat Kincanging Alismu,
Kuwoso Hang Nglandhang Rasaning Atiku..
Senadyan Wus Lingsir Yuswaku,
Aku Isih Mampu Ngladeni Solahmu..

Mongko Kowe Bocah Nggunung,
Senadyan Bocah Nggunung Kadugo Hanyrimpung..
Jiwo Ragaku Kok Kurung Kahormatan Mamprung,
Rubuh Ngantio Pinjung..

Urip Ono Kutho Gedhe,
Kowe Tak Tukokke Omah Sak Isine..
Kowe Obo Opo Wae Nadyan Sesideman,
Mesti Tak Wujudne..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Sesideman Yanik Megawati, lirik lagu Yanik Megawati Sesideman, lirik Sesideman Yanik Megawati, lirik Yanik Megawati Sesideman, Kumpulan lirik lagu Yanik Megawati terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Yanik Megawati terlengkap
  Yanik Megawati   Writed by Admin  253x     Monday, 14-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram