Lirik lagu Rika Rafika Cimata Cinta
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mega Hideung Nu Alum Semu Nu Nguyung
Langit Angkeub Hideung Taya Bengras Deui
Duh Gusti Kanyeri Teu Euih-euih
Cipanon Kacinta Maseuhan Teu Kendat Raat

Pasusubuh Ngaririncik Hujan Leutik
Lir Marengan Ceurik Ati Nu Keur Gering
Duh Engkang Kanyeri Teu Euih-euih
Cipanon Kacinta Maseuhan Teu Kendat Raat
Na Iraha Langit Caang
Na Iraha Anjeun Datang
Na Iraha Langit Caang
Na Iraha Bagja Datang

Rasa Kaasih Teu Euih-euih
Rasa Kasono Taya Pohona
Rasa Kamelang Teu Ilang-ilang
Rasa Kacinta Ngamuara Jero Dada

Mega Hideung Nu Alum Semu Nu Nguyung
Langit Angkeub Hideung Taya Bengras Deui
Duh Gusti Kanyeri Teu Euih-euih
Cipanon Kacinta Maseuhan Teu Kendat Raat

Na Iraha Langit Caang
Na Iraha Anjeun Datang
Na Iraha Langit Caang
Na Iraha Bagja Datang

Rasa Kaasih Teu Euih-euih
Rasa Kasono Taya Pohona
Rasa Kamelang Teu Ilang-ilang
Rasa Kacinta Ngamuara Jero Dada

Na Iraha Langit Caang
Na Iraha Anjeun Datang
Na Iraha Langit Caang
Na Iraha Bagja Datang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Cimata Cinta Rika Rafika, lirik lagu Rika Rafika Cimata Cinta, lirik Cimata Cinta Rika Rafika, lirik Rika Rafika Cimata Cinta, Kumpulan lirik lagu Rika Rafika terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Rika Rafika terlengkap
  Rika Rafika   Writed by Admin  122x     Tuesday, 15-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram