Lirik lagu Didi Kempot Sewu Siji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aduh Romo Ibu, Ngapuranen Aku
Yen Ono Salah Lan Luputku..
Tak Rumangsani, Aku Nduweni Dosa
Nganti Saiki, Isih Kroso Ning Dodo..

Rino Wengi, Ra Lali Tansah Ndedonga
Memuji Marang, Kang Kuoso
Mugi Enggal Entuk, Paring Pangapuro
Urip Tentrem Ayem, Ugo Kanti Mulyo..

Ngendi Ono Anak Wani Marang Wong Tuwo,
Yen Nganti Ono Sewu Siji Sing Wani,
Ngendi Ono Anak Lali Marang Wong Tuwo,
Yen Nganti Ono Sewu Siji Sing Lali..

Suwargone Ndunyo, Ono Sukune Wong Tuwo
Wong Kang Tuhu Suci, Gedhe Ganjarane..

Rino Wengi, Ra Lali Tansah Ndedonga
Memuji Marang, Kang Kuoso
Mugi Enggal Entuk, Paring Pangapuro
Urip Tentrem Ayem, Ugo Kanti Mulyo..

Ngendi Ono Anak Wani Marang Wong Tuwo,
Yen Nganti Ono Sewu Siji Sing Wani,
Ngendi Ono Anak Lali Marang Wong Tuwo,
Yen Nganti Ono Sewu Siji Sing Lali..

Suwargone Ndunyo, Ono Sukune Wong Tuwo
Wong Kang Tuhu Suci, Gedhe Ganjarane..
Suwargone Ndunyo, Ono Sukune Wong Tuwo
Wong Kang Tuhu Suci, Gedhe Ganjarane..
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Sewu Siji Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Sewu Siji, lirik Sewu Siji Didi Kempot, lirik Didi Kempot Sewu Siji, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  553x     Monday, 07-10-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu