Lirik lagu Nella Kharisma Ra Ikhlas Lahir Batin
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Netes Banyu Ing Moto
Sliramu Sandhing Wong Liyo
Sak Tenane Aku Ra Lilo
Mergo Kebacut Tresno

Tali Tresno Ing Janji
Saiki Podo Ngelarani
Nanging Ati Ra Iso Ngapusi
Sliramu Sing Tak Tresnani

Opo Ora Kelingan
Naliko Bareng Sesandhingan
Janji Malah Dadi Kacedran
Tresno Amung Dadi Kenangan

Tangis Sing Tak Rasakno
Ra Bakal Ganteni Loro
Janjimu Uwis Kok Ucapno
Gawe Atiku Loro

Amung Liwat Foto Iki
Sing Biso Ngobati Ati
Tak Pikir Malah Dadi Batin
Aku Ra Ikhlas Lahir Batin

Tangis Sing Tak Rasakno
Ra Bakal Ganteni Loro
Janjimu Uwis Kok Ucapno
Gawe Atiku Loro

Amung Liwat Foto Iki
Sing Biso Ngobati Ati
Tak Pikir Malah Dadi Batin
Aku Ra Ikhlas Lahir Batin
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Ra Ikhlas Lahir Batin Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Ra Ikhlas Lahir Batin, lirik Ra Ikhlas Lahir Batin Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Ra Ikhlas Lahir Batin, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Download Lirik Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin Nella Kharisma, Chord dan Lirik Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin Nella Kharisma, Terjemahan Lirik Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin Nella Kharisma,Nella Kharisma - Lirik Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin, Profil Nella Kharisma dan Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin, Genre - Lirik Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin Nella KharismaRa Ikhlas Lahir Batin
  Nella Kharisma   Writed by Admin  551x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram