Lirik lagu Didi Kempot Ora Iso Mulih
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mak Bapak Aku Ora Biso Mulih
Bakdo Iki Atiku Sedih
Mak Bapak Aku Ora Teko
Neng Kene Aku Isih Kerjo

Mung Donga Lan Pujimu
Sing Tak Suwun Jroning Uripku

Mak Bapak Uwis Ojo Nangis
Woconen Layang Sing Tak Tulis
Mak Bapak Ngapuranen Aku
Yen Ono Salah Lan Luputku

Neng Kene Koyo Ngene Rasane
Pingin Mulih Isih Kurang Sangune

Suwarane Takbir Ing Wayah Wengi
Ngelingke Salah Dosa Iki
Kepingin Sungkem Ning Kudu Kepiye Iki
Ngapuranen Dosane Anakmu Iki

Mak Bapak Uwis Ojo Nangis
Woconen Layang Sing Tak Tulis
Mak Bapak Ngapuranen Aku
Yen Ono Salah Lan Luputku

Neng Kene Koyo Ngene Rasane
Pingin Mulih Isih Kurang Sangune

Suwarane Takbir Ing Wayah Wengi
Ngelingke Salah Dosa Iki
Kepingin Sungkem Ning Kudu Kepiye Iki
Ngapuranen Dosane Anakmu Iki

Suwarane Takbir Ing Wayah Wengi
Ngelingke Salah Dosa Iki
Kepingin Sungkem Ning Kudu Kepiye Iki
Ngapuranen Dosane Anakmu Iki
Ngapuranen Dosane Anakmu Iki
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Ora Iso Mulih Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Ora Iso Mulih, lirik Ora Iso Mulih Didi Kempot, lirik Didi Kempot Ora Iso Mulih, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  105x     Sunday, 16-02-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram