Lirik lagu Nella Kharisma Nonton Jaranan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nonton Jaranan Jogete Jawa Timuran
Ndelok Bareng Bareng Karo Konco Kancane
Lincah Luwes Sigrak Egolan Solah Tarine
Gawe Gandrung Kepincut Para Pemirsane

He Rodok Suwe Jaranane Rodok Ngglele
Polahe Bedigasan Koyok Kesurupan
Barongan Celengan Pentulan Jejogetan
Cetar Cetere Pecut Dadekne Kesetanan

Tulat-tulite Srompet Rancak Tabuhe Gendang
Jaranan Sing Ndadi Mambu Menyan Mangan Kembang
Uga Ana Seng Nylintut Ning Mburi Njupuk Gedang
Pancen Macem-macem Polah Tingkahe Jaranan

Jaranane Kesurupan, Mripate Jelalatan
Njarak Wedok-wedokan Seng Ndelok Ono Pinggiran
Jaranane Kesurupan, Nibo Blek Gelesetan
Njarak Wedok-wedokan Seng Ndelok Ono Pinggiran

Nanging Sing Paling Penting Ayo Diuri-uri
Ben Jaranan Iki Ra Diaku Luar Negeri

Tulat-tulite Srompet Rancak Tabuhe Gendang
Jaranan Sing Ndadi Mambu Menyan Mangan Kembang
Uga Ana Seng Nylintut Ning Mburi Njupuk Gedang
Pancen Macem-macem Polah Tingkahe Jaranan

Jaranane Kesurupan, Mripate Jelalatan
Njarak Wedok-wedokan Seng Ndelok Ono Pinggiran
Jaranane Kesurupan, Nibo Blek Gelesetan
Njarak Wedok-wedokan Seng Ndelok Ono Pinggiran

Jaranane Kesurupan, Mripate Jelalatan
Njarak Wedok-wedokan Seng Ndelok Ono Pinggiran
Jaranane Kesurupan, Nibo Blek Gelesetan
Njarak Wedok-wedokan Seng Ndelok Ono Pinggiran

Nanging Sing Paling Penting Ayo Diuri-uri
Ben Jaranan Iki Ra Diaku Luar Negeri
Nanging Sing Paling Penting Ayo Diuri-uri
Ben Seni Jaranan Iki Yo Tetep Lestari
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Nonton Jaranan Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Nonton Jaranan, lirik Nonton Jaranan Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Nonton Jaranan, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  261x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram