Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp72/sess_49pfmnibv0fau2bugimvij77dd, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/lsphp/session/lsphp72) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2
Lirik lagu Yowis Sorry Intan Rahma - lirik-lagu.net
Lirik lagu Intan Rahma Yowis Sorry
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yowis Sorry, Ora Niat Ngelarani
Ati Iki Wes Ono Sing Nduweni
Ketimbang Mengko Kowe Sing Loro
Mendingan Saiki Kowe Lungo

Yowis Sorry, Kesel Aku Ngandani
Ati Iki Ora Bakal Tak Bagi
Ra Bakal Atiku Keno Gudo
Aku Tetep Setyo, Ora Gampang Leno

Bola Bali Aku Ngandani, Aku Ra Ngapusi
Yen Aku Iki Uwes Ono Sing Nduweni
Mbok Ojo Nyeraki Lan Ojo Nyenengi
Ketimbang Loro Ati Aku Ra Pengen Ngerti

Yen Aku Ngadoh Kowe Tulung Ojo Nyerak
Aku Ra Goroh Bojoku Luweh Galak
Yen Aku Wegah Tulung Kowe Ojo Mekso
Opo Yo Susah Golek Tresno Sing Liyo




Yowis Sorry, Ora Niat Ngelarani
Ati Iki Wes Ono Sing Nduweni
Ketimbang Mengko Kowe Sing Loro
Mendingan Saiki Kowe Lungo

Yowis Sorry, Kesel Aku Ngandani
Ati Iki Ora Bakal Tak Bagi
Ra Bakal Atiku Keno Gudo
Aku Tetep Setyo, Ora Gampang Leno

Kowe Uwes Ojo Nawani Tresno Sing Keloro
Mergo Aku Iki Raiso Ngelarani Bojo
Mbok Yo Wes Mandek Yen Ono Dalan Rusak
Ojo Mikir Cendek Timbang Akhire Ra Penak

Kowe Ojo Seneng Dadi Barang Payu
Mergo Nguyak Ben Dadi Uwong Ketelu
Becicik Ketitik Olo Mesti Ketoro
Ojo Dumeh Tau Disio Njur Seneng Gudo

Yowis Sorry, Ora Niat Ngelarani
Ati Iki Wes Ono Sing Nduweni
Ketimbang Mengko Kowe Sing Loro
Mendingan Saiki Kowe Lungo

Yowis Sorry, Kesel Aku Ngandani
Ati Iki Ora Bakal Tak Bagi
Ra Bakal Atiku Keno Gudo
Aku Tetep Setyo, Ora Gampang Leno

Wes Ojo Ganggu Aku, Aku Ra Bakal Kerayu
Maaf Aku Wes Payu
Saiki Lalekno Aku, Guwangen Kuwi Rosomu
Aku Du Jodohmu

Yowis Sorry, Ora Niat Ngelarani
Ati Iki Wes Ono Sing Nduweni
Ketimbang Mengko Kowe Sing Loro
Mendingan Saiki Kowe Lungo

Yowis Sorry, Kesel Aku Ngandani
Ati Iki Ora Bakal Tak Bagi
Ra Bakal Atiku Keno Gudo
Aku Tetep Setyo, Ora Gampang Leno

Yowis Sorry, Ora Niat Ngelarani
Ati Iki Wes Ono Sing Nduweni
Ketimbang Mengko Kowe Sing Loro
Mendingan Saiki Kowe Lungo

Yowis Sorry, Kesel Aku Ngandani
Ati Iki Ora Bakal Tak Bagi
Ra Bakal Atiku Keno Gudo
Aku Tetep Setyo, Ora Gampang Leno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Yowis Sorry Intan Rahma, lirik lagu Intan Rahma Yowis Sorry, lirik Yowis Sorry Intan Rahma, lirik Intan Rahma Yowis Sorry, Kumpulan lirik lagu Intan Rahma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Intan Rahma terlengkap
  Intan Rahma   Writed by Admin  227x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram