Lirik lagu Intan Rahma Pengen Nyokot Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Kekes Kesel Mikir Kowe
Aku Gemes Pengen Nyokot Kowe
Bola Bali Mung Tok Sepelekke
Yen Terus Ngene Wes Ra Sayang Jenenge

Winginane Kowe Iseh Tak Maafke
Neng Saiki Aku Miker Sak Tenane
Sabar Iki Mesti Ono Batese
Yen Wis Ra Kuat Isoh Metu Sungune

Asline Aku Sopo Mbok Anggep Opo
Kok Kowe Tego
Rasane Neng Ati Loro
Kowe Mbalelo Gawe Perkoro

Mending Aku Mlaku Dewe
Ra Karo Kowe Yowis Nasipe
Nganti Entek Sabare
Ra Kuat Pikire Pengen Nyokot Kowe

Ra Perlu Miker Dowo Yen Ninggal Kowe Lungo
Ra Gawe Seneng Kowe Malah Mung Gawe Loro
Sayang Ku Mbien Gedhe Saiki Wis Ra Ono
Di Sayang Tenanan Malah Ngeboti Sing Liyo
Yowis Teko Lakoni Ninggal Kowe Ra Rugi
Ket Mbien Mung Ngeneki Kowe Yo Ra Perduli
Ra Karep Tak Baleni Kabeh Cerito Iki
Getun Ku Nglanggati Mending Tak Lungo Saiki

Kesel Pikire
Gemes Rasane
Mikir Kowe Edan Dewe

Ra Kuat Atine
Semene Wae
Aku Iki Ngomong Sak Nyatane

Aku Kekes Kesel Mikir Kowe
Aku Gemes Pengen Nyokot Kowe
Bola Bali Mung Tok Sepelekke
Yen Terus Ngene Wes Ra Sayang Jenenge

Asline Aku Sopo Mbok Anggep Opo
Kok Kowe Tego
Rasane Neng Ati Loro
Kowe Mbalelo Gawe Perkoro

Mending Aku Mlaku Dewe
Ra Karo Kowe Yowis Nasipe
Nganti Entek Sabare
Ra Kuat Pikire Pengen Nyokot Kowe

Asline Aku Sopo Mbok Anggep Opo
Kok Kowe Tego
Rasane Neng Ati Loro
Kowe Mbalelo Gawe Perkoro

Mending Aku Mlaku Dewe
Ra Karo Kowe Yowis Nasipe
Nganti Entek Sabare
Ra Kuat Pikire Pengen Nyokot Kowe
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Pengen Nyokot Kowe Intan Rahma, lirik lagu Intan Rahma Pengen Nyokot Kowe, lirik Pengen Nyokot Kowe Intan Rahma, lirik Intan Rahma Pengen Nyokot Kowe, Kumpulan lirik lagu Intan Rahma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Intan Rahma terlengkap
  Intan Rahma   Writed by Admin  76x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram