Lirik lagu Intan Rahma Wegah Kelangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Neng Ati
Pengenku Kowe Ngerti Seng Tak Pikir Saiki

Tulung Kowe Ojo Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan



Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo We Tak Patri, Neng Njero Ati
Nangen Arep Piye Maneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njaluku Kowe Ojo Nangis, Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wes Ginaris, Dudu Penjaluku
Nglungani Sliramu Abot Rasene, Panguparane

Ora Ono Niat Ngelarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gedhe Roso Tresnoku
Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Kowe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Le Nglarani

Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo We Tak Patri, Neng Njero Ati
Nangen Arep Piye Maneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njaluku Kowe Ojo Nangis, Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wes Ginaris, Dudu Penjaluku
Nglungani Sliramu Abot Rasene, Panguparane

Mung Kependem Roso Tresno
Bebarengan Ora Bakal Dadi Nyoto
Pengen Langgeng Yo Kuwi Karepku
Nangeng Wong Tuaku Ora Setuju

Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo We Tak Patri, Neng Njero Ati
Nangen Arep Piye Maneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njaluku Kowe Ojo Nangis, Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wes Ginaris, Dudu Penjaluku
Nglungani Sliramu Abot Rasene, Panguparane
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Wegah Kelangan Intan Rahma, lirik lagu Intan Rahma Wegah Kelangan, lirik Wegah Kelangan Intan Rahma, lirik Intan Rahma Wegah Kelangan, Kumpulan lirik lagu Intan Rahma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Intan Rahma terlengkap
  Intan Rahma   Writed by Admin  87x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram