Lirik lagu Intan Rahma Cukup Aku Wae
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo Aku Kudu Lilo
Senajan Abot Neng Njero Dodo
Aku Weruh Koe Mlaku Ro Wong Liyo
Atiku Keronto Ronto

Opo Iki Cen Dalane
Aku Ro Koe Pancen Du Jodone
Mungkin Wes Takdire, Gusti Wes Ndalakke
Nyiapke Ganti Sing Nyoto Tresnane

Ra Tak Tangisi Yen Pancen Koe Pengen Ngene
Cukop Aku Wae Sing Ngrsakke
Ojo Mbaleni Nglarani Ati Sing Tresno Koe
Lelakon Urip Ono Balesanne

Kabeh Ati Ndue Roso
Bakal Kesikso Yen Di Gawe Loro
Nyawang Sing Di Tresno
Nglanggati Wong Liyo
Bubrah Kahanan Ati Trimo Lunggo

Opo Iki Cen Dalane
Aku Ro Koe Pancen Du Jodone
Mungkin Wes Takdire, Gusti Wes Ndalakke
Nyiapke Ganti Sing Nyoto Tresnane

Ra Tak Tangisi Yen Pancen Koe Pengen Ngene
Cukop Aku Wae Sing Ngrsakke
Ojo Mbaleni Nglarani Ati Sing Tresno Koe
Lelakon Urip Ono Balesanne

Ra Tak Tangisi Yen Pancen Koe Pengen Ngene
Cukop Aku Wae Sing Ngrsakke
Ojo Mbaleni Nglarani Ati Sing Tresno Koe
Lelakon Urip Ono Balesane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Cukup Aku Wae Intan Rahma, lirik lagu Intan Rahma Cukup Aku Wae, lirik Cukup Aku Wae Intan Rahma, lirik Intan Rahma Cukup Aku Wae, Kumpulan lirik lagu Intan Rahma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Intan Rahma terlengkap
  Intan Rahma   Writed by Admin  533x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram