Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp72/sess_uf7bpnupegd0fp70kddbdr3kmq, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/lib/lsphp/session/lsphp72) in /home/lirik-lagu.net/public_html/index.php on line 2
Lirik lagu Kangen Intan Rahma - lirik-lagu.net
Lirik lagu Intan Rahma Kangen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wes Nganti Numpuk Roso Kangen Iki
Suwe Ra Pethuk Opo Kowe Wes Lali
Adoh Ning Moto, Cerak Ning Ati
Kapan Kowe Teko, Ku Setyo Ngenteni

Senajan Mung Sedelo, Tekamu Keno Nggo Tombo
Tombo Kangen Ning Atiku, Wes Suwe Ra Ketemu
Ojo Lali Karo Aku, Ojo Lali Ro Omahmu
Tetepo Njogo Atiku, Senajan Adoh Paranmu

Ning Kene Ku Mung Iso Dungo
Setiamu Bakal Tak Jogo
Kuncine Podo Le Percoyo
Ojo Pisan Gawe Kuciwo

Nahan Rindu Rasane Loro
Pengen Pethuk Adoh Ning Moto
Suoromu Sing Keno Nggo Tombo
Tombo Kangen Ning Jero Dodo




Wes Kowe Ojo Pisan Miker
Yakin Dadi Siji Yen Wes Takdir
Bakal Tak Tunggu Senajan Suwe
Urip Bareng Selawase

Senajan Mung Sedelo, Tekamu Keno Nggo Tombo
Tombo Kangen Ning Atiku, Wes Suwe Ra Ketemu
Ojo Lali Karo Aku, Ojo Lali Ro Omahmu
Tetepo Njogo Atiku, Senajan Adoh Paranmu

Wes Nganti Numpuk Roso Kangen Iki
Suwe Ra Pethuk Opo Kowe Wes Lali
Adoh Ning Moto, Cerak Ning Ati
Kapan Kowe Teko, Ku Setyo Ngenteni

Senajan Mung Sedelo, Tekamu Keno Nggo Tombo
Tombo Kangen Ning Atiku, Wes Suwe Ra Ketemu
Ojo Lali Karo Aku, Ojo Lali Ro Omahmu
Tetepo Njogo Atiku, Senajan Adoh Paranmu

Senajan Mung Sedelo, Tekamu Keno Nggo Tombo
Tombo Kangen Ning Atiku, Wes Suwe Ra Ketemu
Ojo Lali Karo Aku, Ojo Lali Ro Omahmu
Tetepo Njogo Atiku, Senajan Adoh Paranmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kangen Intan Rahma, lirik lagu Intan Rahma Kangen, lirik Kangen Intan Rahma, lirik Intan Rahma Kangen, Kumpulan lirik lagu Intan Rahma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Intan Rahma terlengkap
  Intan Rahma   Writed by Admin  271x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram