Lirik lagu Ririk Sangga Buana Sambung Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Suwung rasane atiku....
sepi nyenyet...wus tanpo sliramu...
duh... wong bagus...

ono opo kok mupus tresnamu....

tresno sejatine suci...
lamun iku roso mring sliramu....
lencir kuning... tanpo pedot...
tansah ngalamunke....

waspo kang tumetes bukti nyoto...

aku nandang kasmaran....

ugemono kang gede tangine katresnanku...


yento siro iseh tresno...
ati iki ra nampik tresnamu....

senadyano biyen kae cinidro ing janji...

====music====
"unjukan rumiyen njih..."

Suwung rasane atiku....
sepi nyenyet...wus tanpo sliramu...
duh... wong bagus...
ono opo kok mupus tresnamu....

tresno sejatine suci...
lamun iku roso mring sliramu....
lencir kuning... tanpo pedot...
tansah ngalamunke....


waspo kang tumetes bukti nyoto...
aku nandang kasmaran....
ugemono kang gede tangine katresnanku...

yento siro iseh tresno...
ati iki ra nampik tresnamu....

senadyano biyen kae cinidro ing janji...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sambung Tresno Ririk Sangga Buana, lirik lagu Ririk Sangga Buana Sambung Tresno, lirik Sambung Tresno Ririk Sangga Buana, lirik Ririk Sangga Buana Sambung Tresno, Kumpulan lirik lagu Ririk Sangga Buana terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Ririk Sangga Buana terlengkap, Download Lirik Lagu Sambung Tresno Ririk Sangga Buana, Chord dan Lirik Lagu Sambung Tresno Ririk Sangga Buana, Terjemahan Lirik Lagu Sambung Tresno Ririk Sangga Buana, Ririk Sangga Buana - Lirik Lagu Sambung Tresno, Profil Ririk Sangga Buana dan Lagu Sambung Tresno, Genre - Lirik Lagu Sambung Tresno Ririk Sangga BuanaSambung Tresno
  Ririk Sangga Buana   Writed by Admin  92x     Sunday, 16-06-2024
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram