Lirik lagu Eny Sagita Ngamen 1
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dino Iki Mujur Tenan
Aku Ngamen Neng Njero Bis-bisan
Penumpange Longgar Tenan Supire Gal-ugalan
Aku Tibo Jempalikan Neng Pojokan

Arek Ayu Klambi Abang
Cukuran Lanang Semiran Abang
Alise Nanggal Sepisan Idepe Pasangan
Sayang Untune Bathikan Kopi Lambada

Iku Ngono Ra Sepiro Nda Ibarat Aku Nduwe Konco
Lagake Koyok Jutawan Ngalur Ngidul Nggowo Koran
Tibakno Gendeng Anyaran Ditapok Setan

Iku Ngono Ra Sepiro Kang Ibarat Aku Nduwe Tonggo
Areke Ayu Temenan Jarang Metu Neng Embongan
Tibakno Meteng Rong Wulan Merek Ojekan

Uger Arane Gerbongan Iku Julukane
Wedokane Lemu-lemu Dioyen Ngguyang-ngguyu
Alamak Dioyen Ngguyang-ngguyu

Dino Iki Mujur Tenan
Aku Ngamen Neng Njero Bis-bisan
Penumpange Longgar Tenan Supire Gal-ugalan
Aku Tibo Jempalikan Neng Pojokan

Arek Ayu Klambi Abang
Cukuran Lanang Semiran Abang
Alise Nanggal Sepisan Idepe Pasangan
Sayang Untune Bathikan Kopi Lambada

Iku Ngono Ra Sepiro Nda Ibarat Aku Nduwe Konco
Lagake Koyok Jutawan Ngalur Ngidul Nggowo Koran
Tibakno Gendeng Anyaran Ditapok Setan

Iku Ngono Ra Sepiro Kang Ibarat Aku Nduwe Tonggo
Areke Ayu Temenan Jarang Metu Neng Embongan
Tibakno Meteng Rong Wulan Merek Ojekan

Uger Arane Gerbongan Iku Julukane
Wedokane Lemu-lemu Dioyen Ngguyang-ngguyu
Alamak Dioyen Ngguyang-ngguyu Alamak Dioyen Ngguyang-ngguyu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Ngamen 1 Eny Sagita, lirik lagu Eny Sagita Ngamen 1, lirik Ngamen 1 Eny Sagita, lirik Eny Sagita Ngamen 1, Kumpulan lirik lagu Eny Sagita terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Eny Sagita terlengkap
  Eny Sagita   Writed by Admin  685x     Sunday, 28-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram