Lirik lagu Nella Kharisma Bisane Mung Nyawang
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Bisane Mung Nyawang, Sing Biso Ndampingi
Bisane Mung Ngangen, Sing Biso Nduweni
Riko Hang Sun Sayang, Wis Ono Hang Ngudang
Riko Hang Sun Eman, Wis Duwen Wong Liyan

Getun Rasane Ati Sing Biso Nduweni
Riko Hang Sun Demeni, Riko Hang Sun Welasi
Wis Ono Hang Ngrumati

Getun Rasane Ati Sing Biso Nduweni
Riko Hang Sun Demeni, Riko Hang Sun Welasi
Wis Ono Hang Ngrumati

Opo Iki Wis Takdire Bisane Mung Nyawang
Kadung Mulo Wis Takdire Lilo Isun Lilo

Bisane Mung Nyawang, Sing Biso Ndampingi
Bisane Mung Ngangen, Sing Biso Nduweni
Riko Hang Sun Sayang, Wis Ono Hang Ngudang
Riko Hang Sun Eman, Wis Duwen Wong Liyan

Getun Rasane Ati Sing Biso Nduweni
Riko Hang Sun Demeni, Riko Hang Sun Welasi
Wis Ono Hang Ngrumati

Getun Rasane Ati Sing Biso Nduweni
Riko Hang Sun Demeni, Riko Hang Sun Welasi
Wis Ono Hang Ngrumati

Opo Iki Wis Takdire Bisane Mung Nyawang
Kadung Mulo Wis Takdire Lilo Isun Lilo
Lilo Isun Lilo, Lilo Isun Lilo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Bisane Mung Nyawang Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Bisane Mung Nyawang, lirik Bisane Mung Nyawang Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Bisane Mung Nyawang, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  502x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram