Lirik lagu Nella Kharisma Lewung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dadi Liwung Atiku
Nalikane Sepisan Ketemu
Wong Bagus Dadi Laku
Nggodho Ati Rinten Siang Dalu

Kiburban Jiwo Rogo
Ngundang Roso Tumetesing Kalbu
Lir Nguyahi Segoro
Datan Biso Ngluluhke Atimu

Suwe Nggonku Ngenteni
Lewung Ing Ati Gak Entuk Jampi
Dadyo Ati Sawiji
Nadyan Abot Tak Lakoni

Sabdo Pandhito Ratu
Mring Sliramu Dadyo Sisihanku
Mugi Gusti Nglilani
Tresnaku Bakal Ginowo Mati

Dadi Liwung Atiku Nalikane Sepisan Ketemu
Wong Bagus Dadi Laku, Nggodho Ati Rinten Siang Dalu
Kiburban Jiwo Rogo, Ngundang Roso Tumetesing Kalbu
Lir Nguyahi Segoro, Datan Biso Ngluluhke Atimu

Suwe Nggonku Ngenteni, Lewung Ing Ati Gak Entuk Jampi
Dadyo Ati Sawiji, Nadyan Abot Tak Lakoni
Sabdo Pandhito Ratu, Mring Sliramu Dadyo Sisihanku
Mugi Gusti Nglilani, Tresnaku Bakal Ginowo Mati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Lewung Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Lewung, lirik Lewung Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Lewung, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  852x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome