Lirik lagu Nella Kharisma Lewung
Dadi Liwung Atiku
Nalikane Sepisan Ketemu
Wong Bagus Dadi Laku
Nggodho Ati Rinten Siang Dalu

Kiburban Jiwo Rogo
Ngundang Roso Tumetesing Kalbu
Lir Nguyahi Segoro
Datan Biso Ngluluhke Atimu

Suwe Nggonku Ngenteni
Lewung Ing Ati Gak Entuk Jampi
Dadyo Ati Sawiji
Nadyan Abot Tak Lakoni

Sabdo Pandhito Ratu
Mring Sliramu Dadyo Sisihanku
Mugi Gusti Nglilani
Tresnaku Bakal Ginowo Mati

Dadi Liwung Atiku Nalikane Sepisan Ketemu
Wong Bagus Dadi Laku, Nggodho Ati Rinten Siang Dalu
Kiburban Jiwo Rogo, Ngundang Roso Tumetesing Kalbu
Lir Nguyahi Segoro, Datan Biso Ngluluhke Atimu

Suwe Nggonku Ngenteni, Lewung Ing Ati Gak Entuk Jampi
Dadyo Ati Sawiji, Nadyan Abot Tak Lakoni
Sabdo Pandhito Ratu, Mring Sliramu Dadyo Sisihanku
Mugi Gusti Nglilani, Tresnaku Bakal Ginowo Mati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Lewung Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Lewung, lirik Lewung Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Lewung, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  80x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram