Lirik lagu Yeni Inka Lali Janjine
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Dino Minggu Sing Tak Tunggu
Kowe Ngajak Ning Tawangmangu
Nganti Lingsir Srengenge'ne
Ono Kene Aku Nunggu Kowe

Tak Sms Ra Mbalesi
Yen Tak Telpon Malah Mbo Pateni
Mangkel Aku Mangkel
Yen Kepethuk Pipimu Mesti Tak Ciwel
Ciwel Ciwel Ciwel Ala Ciwell

Lali Janjine, Kandane, Alesane
Mangkel'ake
Sopo Wong Sing Ora Gelo
Kadung Dandan Kowe Ora Teko

Jan-jan'e Kowe Neng Endi
Gelagatmu Sajak Nyupriyani
Atiku Sujono Kowe Kencan Karo Wanito Liyo

Dino Minggu Sing Tak Tunggu
Kowe Ngajak Ning Tawangmangu
Nganti Lingsir Srengenge'ne
Ono Kene Aku Nunggu Kowe

Tak Sms Ra Mbalesi
Yen Tak Telpon Malah Mbo Pateni
Mangkel Aku Mangkel
Yen Kepethuk Pipimu Mesti Tak Ciwel
Ciwel Ciwel Ciwel Ala Ciwell

Lali Janjine, Kandane, Alesane
Mangkel'ake
Sopo Wong Sing Ora Gelo
Kadung Dandan Kowe Ora Teko

Jan-jan'e Kowe Neng Endi
Gelagatmu Sajak Nyupriyani
Atiku Sujono Kowe Kencan Karo Wanito Liyo

Dino Minggu Sing Tak Tunggu
Kowe Ngajak Ning Tawangmangu
Nganti Lingsir Srengenge'ne
Ono Kene Aku Nunggu Kowe

Tak Sms Ra Mbalesi
Yen Tak Telpon Malah Mbo Pateni
Mangkel Aku Mangkel
Yen Kepethuk Pipimu Mesti Tak Ciwel
Ciwel Ciwel Ciwel Ala Ciwell

Lali Janjine, Kandane, Alesane
Mangkel'ake
Sopo Wong Sing Ora Gelo
Kadung Dandan Kowe Ora Teko

Jan-jan'e Kowe Neng Endi
Gelagatmu Sajak Nyupriyani
Atiku Sujono Kowe Kencan Karo Wanito Liyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Lali Janjine Yeni Inka, lirik lagu Yeni Inka Lali Janjine, lirik Lali Janjine Yeni Inka, lirik Yeni Inka Lali Janjine, Kumpulan lirik lagu Yeni Inka terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Yeni Inka terlengkap
  Yeni Inka   Writed by Admin  968x     Monday, 03-01-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram