Lirik lagu Yeni Inka Mencintai Dengan Ngeyel
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ra Kabeh Sing Mbok Tresnani
Mbalik Nresnani Kowe
Tapi Kowe Tetep Ngeyel Wae

Piye Kabarmu Tresnoku Sing Wingi
Opo Pilihanmu Wis Dadi Karepe Ati
Yen Tak Sawang Esemmu Soyo Ilang
Opo Kowe Ra Entuk Kebahagiaan

Opo Ra Kesel Atimu
Nutupi Roso Gengsimu
Opo Ra Kesel Atimu
Merjuangke Tresno Semu

Ra Kabeh Sing Mbok Perjuangke
Kuwi Ngerti Kowe
Tapi Kowe Tetep Merjuangke De'e

Ra Kabeh Sing Mbok Tresnani
Mbalik Nresnani Kowe
Tapi Kowe Tetep Ngeyel Wae

Mbesuk Yen Kowe Uwis Ora Krungu Kabarku
Ngapuranen Aku Wis Tau Ngarepke Kowe
Begitu Dalam Nganti Aku Sadar
Yen Tresnomu Dudu Dinggo Aku

Ra Kabeh Sing Mbok Perjuangke
Kuwi Ngerti Kowe
Tapi Kowe Tetep Merjuangke De'e

Ra Kabeh Sing Mbok Tresnani
Mbalik Nresnani Kowe
Tapi Kowe Tetep Ngeyel Wae

Mbesuk Yen Kowe Uwis Ora Krungu Kabarku
Ngapuranen Aku Wis Tau Ngarepke Kowe
Begitu Dalam Nganti Aku Sadar
Yen Tresnomu Dudu Dinggo Aku
Yen Tresnomu Dudu Dinggo Aku
Yen Tresnomu Dudu Dinggo Aku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Mencintai Dengan Ngeyel Yeni Inka, lirik lagu Yeni Inka Mencintai Dengan Ngeyel, lirik Mencintai Dengan Ngeyel Yeni Inka, lirik Yeni Inka Mencintai Dengan Ngeyel, Kumpulan lirik lagu Yeni Inka terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Yeni Inka terlengkap
  Yeni Inka   Writed by Admin  208x     Tuesday, 22-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram