Yeni Inka   Writed by Admin
Mas Parno, Sayang Saiki Aku Wis Penak Tenan Sandhang Pangan Ra Kekurangan Mergo Saiki Wis Dadi Biduan Mas Parno, Sayang Gayaku Wis Koyo Wong Gedongan Mulo Saiki Wis Ra Kelingan Karo Kowe Sing Ndadekke Biduan Aku E.. Read »
Info Info Infone Lo Maszeh Gek Ndang Sat Set Ngono Lo Maszeh Info Info Infone Lo Maszeh Gek Ndang Sat Set Ngono Lo Maszeh Panggah Dilayani Maszeh Cocok Parani Maszeh Dana Kenakalan Wes Caer Maszeh Dibudalne Mendem Ml.. Read »
  Yeni Inka   Writed by Admin
Kau Nak Cepat Kaya Macam Jual Unta Tapi Kau Sendiri Malas Nak Usaha Cerita Sana Sini Gebang Kau Merata-rata Pantang Depan Mata Ada Saja Cerita Tipu Belit Kawan Macam Ular Sawa Bila Dah Tahu Kau Lari Berbatu Macam.. Read »
  Yeni Inka   Writed by Admin
Joko Tingkir Ngombe Dawet Jo Dipikir, Marai Mumet Ngopek Jamur Nggone Mbah Wage Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe (Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe) Ning Banyuwangi Tuku Ketan Iki Crito Anak Rantauan Lombok Rawit,.. Read »
  Yeni Inka   Writed by Admin
Angi Turu Mbukak Hp, Ora Ono Notife Mung Iso Nyawang Foto Instagram’e Wis Tak Komen Status’e Nanging Raono Respon’e Tekan Seprene Aku Iseh Jomblo Wae Seko Esuk Tekan Wengi Raono Sing Peduli Larane Marai Nyesekke.. Read »
  Yeni Inka   Writed by Admin
Ademe Wengi Iki Ngelingke Sumpah Lan Janji Sing Wis Mbuk Blenjani (wis Mbuk Blenjani) Karo Koe Cah Bagus Sing Wes Gawe Tatu Teko Ning Uripku Semilir Angin Ndalu Ngelingke Esem Guyumu Soyo Nambah Jeru Jeru Tembus Ni.. Read »
  Yeni Inka   Writed by Admin
Mangan Tempe Rasane Koyo Mangan Lawuh Sate Senajan Sak Anane Sing Penting Karo Kowe Ngombe Kembang Tahu Rasane Koyo Ngombe Susu Rausah Mecucu Tresnoku Ro Kowe Ra Bakal Tak Madu Bungah Tenan Rasane Wong Kang Lagi.. Read »
Tembangan Sepele Ku Tondo Seneng Marangmu Karna Ku Terpuruk Sendiri Dalam Hampa Dan Kau Datang Merubah Cerita Aku Nemu Widodari Motomu Kebak Pelangi Hadirmu Dalam Hidupku Beriku Warna Dari Kisah Masalalu Yang Pernah.. Read »
  Yeni Inka Feat Denny Caknan   Writed by Admin
Jujur Ati Iki Loro Durung Biso Nompo Kenyataan Tanduran Sing Wes Tak Sirami Malih Dadi Awu Ireng Diobong Karo Kahanan Biyen Janji Bareng-bareng Ngrasakne Susah Lan Seneng Saiki Kowe Medotke Angen-angen Tak Kuatne Ati.. Read »
  Yeni Inka   Writed by Admin
Panas Mongso Ketigo, Lemes Sing Tak Kroso Tiwas Aku Teko, Mbok Tinggal Lungo Tegane Atimu, Ninggalake Aku Kebangeten, Kebangeten Awakmu Bareng Sing Tak Rasa’ke, Ngela Tanpo Banyu Janji Mlaku Mlaku, Mbok Tinggal Mlayu.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play