Lirik lagu Via Vallen Loro Neng Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Neng Ati Iki Loro
Kadung Eling Kowe Ninggalne Aku
Kabeh Sanggup Tak Lakoni
Supoyo Kowe Tetep Ning Sandingku

Opo Kurange Aku, Opo Salahe Aku
Nganti Sliramu Tego Gawe Loro Neng Atiku

Umpomo Kowe Neng Kono
Wes Ono Wong Liyo Sing Tok Tresnani
Aku Bakal Ngelalekne Jenengmu Ning Atiku
Tak Ikhlasne Masio Perih Batin Iki

Neng Ati Iki Loro
Kadung Eling Kowe Ninggalne Aku
Kabeh Sanggup Tak Lakoni
Supoyo Kowe Tetep Ning Sandingku

Opo Kurange Aku, Opo Salahe Aku
Nganti Sliramu Tego Gawe Loro Neng Atiku

Umpomo Kowe Neng Kono
Wes Ono Wong Liyo Sing Tok Tresnani
Aku Bakal Ngelalekne Jenengmu Ning Atiku
Tak Ikhlasne Masio Perih Batin Iki

Umpomo Kowe Neng Kono
Wes Ono Wong Liyo Sing Tok Tresnani
Aku Bakal Ngelalekne Jenengmu Ning Atiku
Tak Ikhlasne Masio Perih Batin Iki
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Loro Neng Ati Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Loro Neng Ati, lirik Loro Neng Ati Via Vallen, lirik Via Vallen Loro Neng Ati, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  232x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu
Membuat Aplikasi Webview Sederhana (support Javascript)