Lirik lagu Yeni Inka Kere Munggah Bale
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mas Parno, Sayang
Saiki Aku Wis Penak Tenan
Sandhang Pangan Ra Kekurangan
Mergo Saiki Wis Dadi Biduan

Mas Parno, Sayang
Gayaku Wis Koyo Wong Gedongan
Mulo Saiki Wis Ra Kelingan
Karo Kowe Sing Ndadekke Biduan

Aku Eling
Mbiyen Pancen Dodol Sego Kering
Bareng Saiki Jenengku Kondang
Aku Njur Lali Karo Kahanan

Aku Eling
Mbiyen Pancen Dodol Sego Kucing
Tapi Saiki Dadi Wong Gedhe
Mergo Koyo Kere Munggah Bale

Mas Parno, Sayang
Senajan Aku Wis Ora Kelingan
Tulung Aku Didongaake
Mugo-mugo Ra Bakal Dadi Kere

Mas Parno, Sayang
Mbiyen Omahku Jan Elek Tenan
Senajan Ra Biso Nggo Mbakar Menyan
Ning Saiki Dadi Omah Gedongan

Mas Parno, Sayang
Aku Wis Cidro Karo Sampeyan
Mulo Saiki Wis Ra Kelingan
Karo Kowe Sing Ndadekke Biduan

Aku Eling
Yen Pancen Dodol Sego Kering
Bareng Saiki Jenengku Kondang
Aku Njur Lali Karo Kahanan

Aku Eling
Yen Pancen Dodol Sego Kucing
Aku Saiki Dadi Wong Gedhe
Mergo Koyo Kere Munggah Bale

Mas Parno, Sayang
Senajan Aku Wis Ora Kelingan
Mulo Aku Didongaake
Mugo-mugo Ra Bakal Dadi Kere

Mas Jono, Sayang
Mbiyen Omahku Jan Elek Tenan
Senajan Ra Biso Nggo Mbakar Menyan
Ning Saiki Dadi Omah Gedongan

Mas Parno, Sayang
Aku Wis Cidro Karo Sampeyan
Mulo Saiki Wis Ra Kelingan
Karo Kowe Sing Ndadekke Biduan

Aku Eling
Yen Pancen Dodol Sego Kering
Bareng Saiki Jenengku Kondang
Aku Njur Lali Karo Kahanan

Aku Eling
Yen Pancen Dodol Sego Kucing
Aku Saiki Dadi Wong Gedhe
Mergo Koyo Kere Munggah Bale

Mas Parno, Sayang
Senajan Aku Wis Ora Kelingan
Mulo Aku Didongaake
Mugo-mugo Ra Bakal Dadi Kere
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kere Munggah Bale Yeni Inka, lirik lagu Yeni Inka Kere Munggah Bale, lirik Kere Munggah Bale Yeni Inka, lirik Yeni Inka Kere Munggah Bale, Kumpulan lirik lagu Yeni Inka terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Yeni Inka terlengkap
  Yeni Inka   Writed by Admin  37x     Friday, 05-08-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram