Lirik lagu Yeni Inka Joko Tingkir
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Joko Tingkir Ngombe Dawet
Jo Dipikir, Marai Mumet
Ngopek Jamur Nggone Mbah Wage
Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe
(Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe)

Ning Banyuwangi Tuku Ketan
Iki Crito Anak Rantauan
Lombok Rawit, Pedes Tenan
Golek Duit Kanggo Masa Depan
(Golek Duit Kanggo Masa Depan)

Rokok Klobot Ning Ngisor Wit Mlinjo
Paling Abot Ninggal Anak-bojo
Tuku Donat Ning Kalimantan
Tetep S'mangat Kanggo Masa Depan
(Tetep S'mangat Kanggo Masa Depan)

Godong Kenikir, Godong Koro
Jo Dipikir Aku Arep Ngeliyo
Mangan Jamur, Mangan Koro
Aku Jujur, Kowe Ra Percoyo
(Aku Jujur, Kowe Ra Percoyo)

Joko Tingkir Ngombe Dawet
Jo Dipikir, Marai Mumet
Ngopek Jamur Nggone Mbah Wage
Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe
(Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe)

Ning Banyuwangi Tuku Ketan
Iki Crito Anak Rantauan
Lombok Rawit, Pedes Tenan
Golek Duit Kanggo Masa Depan
(Golek Duit Kanggo Masa Depan)

Rokok Klobot Ning Ngisor Wit Mlinjo
Paling Abot Ninggal Anak-bojo
Tuku Donat Ning Kalimantan
Tetep S'mangat Kanggo Masa Depan
(Tetep S'mangat Kanggo Masa Depan)

Godong Kenikir, Godong Koro
Jo Dipikir Aku Arep Ngeliyo
Mangan Jamur, Mangan Koro
Aku Jujur, Kowe Ra Percoyo
(Aku Jujur, Kowe Ra Percoyo)

Joko Tingkir Ngombe Dawet
Jo Dipikir, Marai Mumet
Ngopek Jamur Nggone Mbah Wage
Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe
(Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe)

Joko Tingkir Ngombe Dawet
Jo Dipikir, Marai Mumet
Ngopek Jamur Nggone Mbah Wage
Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe
(Pantang Mundur, Terus Nyambut Gawe)
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Joko Tingkir Yeni Inka, lirik lagu Yeni Inka Joko Tingkir, lirik Joko Tingkir Yeni Inka, lirik Yeni Inka Joko Tingkir, Kumpulan lirik lagu Yeni Inka terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Yeni Inka terlengkap, Download Lirik Lagu Joko Tingkir Yeni Inka, Chord dan Lirik Lagu Joko Tingkir Yeni Inka, Terjemahan Lirik Lagu Joko Tingkir Yeni Inka,Yeni Inka Dangdut - Lirik Lagu Joko Tingkir, Profil Yeni Inka dan Lagu Joko Tingkir, Genre Dangdut - Lirik Lagu Joko Tingkir Yeni InkaJoko Tingkir
  Yeni Inka   Writed by Admin  2355x     Saturday, 02-07-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram