Lirik lagu Yeni Inka Iso Tanpo Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ademe Wengi Iki
Ngelingke Sumpah Lan Janji
Sing Wis Mbuk Blenjani (wis Mbuk Blenjani)
Karo Koe Cah Bagus
Sing Wes Gawe Tatu
Teko Ning Uripku

Semilir Angin Ndalu
Ngelingke Esem Guyumu
Soyo Nambah Jeru
Jeru Tembus Ning Dodo
Mergo Mbuk Tinggalno
Koe Milih Wong Liyo

Opo Ra Ngelingi Sopo Sing Ngancani
Sopo Sing Nulungi Pas Koe Susah Ati
Saiki Wes Bedo, Koe Ninggal Lungo
Soyo Nambahi Loro (loro)

Pancen Iki Dalane, Tak Kuat-kuatke
Tak Ikhlas-ikhlaske Nanging Bakal Tak Buktike
Dongaku Nggo Koe Langgeng Selawase
Aku Isoh Tanpo Koe

Semilir Angin Ndalu (angin Ndalu)
Ngelingke Esem Guyumu
Soyo Nambah Jeru
Jeru Tembus Ning Dodo
Mergo Mbuk Tinggalno
Koe Milih Wong Liyo

Opo Ra Ngelingi Sopo Sing Ngancani
Sopo Sing Nulungi Pas Koe Susah Ati (koe Susah Ati)
Saiki Wes Bedo, Koe Ninggal Lungo
Soyo Nambahi Loro (loro)

Pancen Iki Dalane, Tak Kuat-kuatke
Tak Ikhlas-ikhlaske Nanging Bakal Tak Buktike
Dongaku Nggo Koe Langgeng Selawase
Aku Isoh Tanpo Koe

Semilir Angin Ndalu
Ngelingke Esem Guyumu
Soyo Nambah Jeru
Jeru Tembus Ning Dodo
Mergo Mbuk Tinggalno
Koe Milih Wong Liyo

Opo Ra Ngelingi Sopo Sing Ngancani
Sopo Sing Nulungi Pas Koe Susah Ati
Saiki Wes Bedo, Koe Ninggal Lungo
Soyo Nambahi Loro

Pancen Iki Dalane, Tak Kuat-kuatke
Tak Ikhlas-ikhlaske Nanging Bakal Tak Buktike
Dongaku Nggo Koe Langgeng Selawase
Aku Isoh Tanpo Koe

Opo Ra Ngelingi Sopo Sing Ngancani
Sopo Sing Nulungi Pas Koe Susah Ati (koe Susah Ati)
Saiki Wes Bedo, Koe Ninggal Lungo
Soyo Nambahi Loro (loro)

Pancen Iki Dalane, Tak Kuat-kuatke
Tak Ikhlas-ikhlaske Nanging Bakal Tak Buktike
Dongaku Nggo Koe Langgeng Selawase
Aku Isoh Tanpo Koe

Tutukno Lakumu, Rasah Mikir Aku
Mergo Aku Wis Ra Tatu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Iso Tanpo Kowe Yeni Inka, lirik lagu Yeni Inka Iso Tanpo Kowe, lirik Iso Tanpo Kowe Yeni Inka, lirik Yeni Inka Iso Tanpo Kowe, Kumpulan lirik lagu Yeni Inka terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Yeni Inka terlengkap
  Yeni Inka   Writed by Admin  102x     Tuesday, 24-05-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram