Lirik lagu Nella Kharisma Ra Kuat Mbok
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Ratahan Pengen Ngrasakne Pacaran Opo Yo Bener Rasane Enak Tenan
Jajal Sepisan Seng Marai Cah Edan Edan
Lakok Sirahku Seng Payu Oleh Kamplengan

Curhat Neng Embok Lek Durung Rabi Jok Ndemok
La Terus Piye Pacaran Kon Lolak Lolok
Dasare Simbok Mbiyene Lulusan Pondok
Kudu Seng Kenceng Ojo Sampek Menggak Menggok

Wes Ra Kuwat Aku Wes Ra Tahan Aku
Timbang Ngko Paiman Kui Selak Nesu
Wes Ra Kuwat Aku
Wes Ra Tahan Aku

Rabekno To Mbok Ngko Tak Gawekne Putu
Mbok Mbok Mbok Ketimbang Kumat Setepku
Cepet Mbok Endang Golekno Mantu
Wes To Mbok Masio Ra Patek Lemu
Sikat Mbok Timbang Kisut Ra Payu

Aku Ratahan Pengen Ngrasakne Pacaran Opo Yo Bener Rasane Enak Tenan
Jajal Sepisan Seng Marai Cah Edan Edan
Lakok Sirahku Seng Payu Oleh Kamplengan

Curhat Neng Embok Lek Durung Rabi Jok Ndemok
La Terus Piye Pacaran Kon Lolak Lolok
Dasare Simbok Mbiyene Lulusan Pondok
Kudu Seng Kenceng Ojo Sampek Menggak Menggok

Wes Ra Kuwat Aku Wes Ra Tahan Aku
Timbang Ngko Paiman Kui Selak Nesu
Wes Ra Kuwat Aku
Wes Ra Tahan Aku
Rabekno To Mbok Ngko Tak Gawekne Putu

Mbok Mbok Mbok Ketimbang Kumat Setepku
Cepet Mbok Endang Golekno Mantu
Wes To Mbok Masio Ra Patek Lemu
Sikat Mbok Timbang Kisut Ra Payu

Aku Ratahan Pengen Ngrasakne Pacaran Opo Yo Bener Rasane Enak Tenan
Jajal Sepisan Seng Marai Cah Edan Edan
Lakok Sirahku Seng Payu Oleh Kamplengan

Curhat Neng Embok Lek Durung Rabi Jok Ndemok
La Terus Piye Pacaran Kon Lolak Lolok
Dasare Simbok Mbiyene Lulusan Pondok
Kudu Seng Kenceng Ojo Sampek Menggak Menggok

Wes Ra Kuwat Aku Wes Ra Tahan Aku
Timbang Ngko Paiman Kui Selak Nesu
Wes Ra Kuwat Aku
Wes Ra Tahan Aku

Rabekno To Mbok Ngko Tak Gawekne Putu
Mbok Mbok Mbok Ketimbang Kumat Setepku
Cepet Mbok Endang Golekno Mantu
Wes To Mbok Masio Ra Patek Lemu
Sikat Mbok Timbang Kisut Ra Payu
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Ra Kuat Mbok Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Ra Kuat Mbok, lirik Ra Kuat Mbok Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Ra Kuat Mbok, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  41x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram