Lirik lagu Nella Kharisma Kurang Piknik
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mergane Kurang Piknik
Dadine Gampang Panik
Ojo Mung Gampang Ngersulo
Cemburumu Mung Salah Tompo

Mergane Kurang Piknik
Dadine Gampang Panik
Mbok Digawe Mesra Tresno
Lungguh Jejer Manis, Ayem Ning Dodo


Jo Gampang Cemburu Ra Bener Iku Tuduhanmu
Mung Dolan Karo Konco Mbok Tuduh Aku Selingkuh
Yen Dolan Metu Ra Tau Bener Neng Ngarepmu
Gampang Cemburu, Wedi Kecantol Alesanmu

Mbok Disetel Kalem, Koe Ojo Gampang Nesu
Ndang Ngopi Disek, Ditenangne Atimu
Ben Ora Gampang Panik, Ojo Digas Mikirmu
Ngene Oleh’e Kurang Piknik Awakmu

Mergane Kurang Piknik, Dadine Gampang Panik
Ojo Mung Gampang Ngersulo, Cemburumu Mung Salah Tompo
Mergane Kurang Piknik, Dadine Gampang Panik
Mbok Digawe Mesra Tresno, Lungguh Jejer Manis, Ayem Ning Dodo

Jo Gampang Cemburu Ra Bener Iku Tuduhanmu
Mung Dolan Karo Konco Mbok Tuduh Aku Selingkuh
Yen Dolan Metu Ra Tau Bener Neng Ngarepmu
Gampang Cemburu, Wedi Kecantol Alesanmu

Mbok Disetel Kalem, Koe Ojo Gampang Nesu
Ndang Ngopi Disek, Ditenangne Atimu
Ben Ora Gampang Panik, Ojo Digas Mikirmu
Ngene Oleh’e Kurang Piknik Awakmu

Mergane Kurang Piknik, Dadine Gampang Panik
Ojo Mung Gampang Ngersulo, Cemburumu Mung Salah Tompo
Mergane Kurang Piknik, Dadine Gampang Panik
Mbok Digawe Mesra Tresno, Lungguh Jejer Manis, Ayem Ning Dodo

Mergane Kurang Piknik, Dadine Gampang Panik
Ojo Mung Gampang Ngersulo, Cemburumu Mung Salah Tompo
Mergane Kurang Piknik, Dadine Gampang Panik
Mbok Digawe Mesra Tresno, Lungguh Jejer Manis, Ayem Ning Dodo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kurang Piknik Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Kurang Piknik, lirik Kurang Piknik Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Kurang Piknik, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  237x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram