Lirik lagu Nella Kharisma Kepranan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kepranan Jroning Atiku
Nalikane Pisanan Ketemu
Dasar Priyo Kang Sembodo
Wicaksono Lan Lebyo Ing Karyo

Kepranan Solah Bawamu
Nyoto Lantep Wasise Wicoro
Wiroges Sarto Wiropo
Nyoto Ndiko Priyo Kang Sulistyo

Jroning Batin Tuwuh Roso Tresno
Kang Soyo Ngrembogo
Rino Kelawan Wengi Sliramu Tak Anti Anti
Wong Bagus Tak Impi Impi

Soko Soroting Netramu
Yen Ra Selak Sak Jroning Batinku
Ra Luput Pangggraito Ku
Ono Tresno Sak Jroning Batinmu


Kepranan Jroning Atiku
Nalikane Pisanan Ketemu
Dasar Priyo Kang Sembodo
Wicaksono Lan Lebyo Ing Karyo

Kepranan Solah Bawamu
Nyoto Lantep Wasise Wicoro
Wiroges Sarto Wiropo
Nyoto Ndiko Priyo Kang Sulistyo

Jroning Batin Tuwuh Roso Tresno
Kang Soyo Ngrembogo
Rino Kelawan Wengi Sliramu Tak Anti Anti
Wong Bagus Tak Impi Impi

Soko Soroting Netramu
Yen Ra Selak Sak Jroning Batinku
Ra Luput Pangggraito Ku
Ono Tresno Sak Jroning Batinmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kepranan Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Kepranan, lirik Kepranan Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Kepranan, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  256x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram