Lirik lagu Nella Kharisma Kesenggol Rondo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ra Kurang Bumbu Ra Kurang Ragi
Ra Kurang Ayu Ra Kurang Seksi
Rumangsamu Koyo Widadari
Neng Bojoku Kok Yo Kurang Gati

Opo Jalaran Opo Kawitan
Opo Yo Kowe Duwe Simpenan
Kok Sajake Wes Ora Kerasan
Balik Omah Gur Gawe Ampiran

Lagek Wae Urip Rodo Mulyo
Saiki Kowe Mangkat Neko-neko

Kesenggol Rondo Bojoku Lali
Gur Sedino Teko Ngendangi
Rasa-rasane Kudu Ucul Wae
Seh Kelingan Esemme Sing Kono Kae

Kesenggol Rondo Bojoku Lali
Gur Sedino Teko Ngendangi
Rasa-rasane Kudu Ucul Wae
Seh Kelingan Esemme Sing Kono Kae

Opo Jalaran Opo Kawitan
Opo Yo Kowe Duwe Simpenan
Kok Sajake Wes Ora Kerasan
Balik Omah Gur Gawe Ampiran

Lagek Wae Urip Rodo Mulyo
Saiki Kowe Mangkat Neko-neko

Kesenggol Rondo Bojoku Lali
Gur Sedino Teko Ngendangi
Rasa-rasane Kudu Ucul Wae
Seh Kelingan Esemme Sing Kono Kae

Kesenggol Rondo Bojoku Lali
Gur Sedino Teko Ngendangi
Rasa-rasane Kudu Ucul Wae
Seh Kelingan Esemme Sing Kono Kae

Kesenggol Rondo Bojoku Lali
Gur Sedino Teko Ngendangi
Rasa-rasane Kudu Ucul Wae
Seh Kelingan Esemme Sing Kono Kae

Kesenggol Rondo Bojoku Lali
Gur Sedino Teko Ngendangi
Rasa-rasane Kudu Ucul Wae
Seh Kelingan Esemme Sing Kono Kae
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kesenggol Rondo Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Kesenggol Rondo, lirik Kesenggol Rondo Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Kesenggol Rondo, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  237x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram