Lirik lagu Nella Kharisma Kangen Kutho Batu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Naliko Ning Songgoriti Kowe Ngucap Janji
Aku Ra Bakal Lali Tumekane Pati
Disekseni Rembulan Ning Pinggire Panderman
Ning Sepi Wuku Lintang Tak Aras Pipimu Sayang
Ademe Kutho Batu Ati Tansoyo Rindu
Yen Tak Sawang Esemmu Soyo Kangen Atiku
Derese Banyu Udan Neresep Ning Kahanan
Ati Roso Katresnan Kangen Sliramu Sayang
Ademe Kutho Batu Ati Tansoyo Rindu

Opo To Roso Kangenku Iki Iseh Biso Tak Obati
Sliramu Opo Wes Ra Kelingan Nalikane Urip Bebrayan
Senadyan Akeh Gudhone Ati Tresno Iki Amung Siji
Wong Bagus Sing Dadi Pepujanku Sak Tenane Aku Rindu
Kebangeten Awakmu Ninggalake Aku
Kebangeten Awakmu Ngelarani Aku
Tetes Eloh Ku Ning Kutho Batu

Ademe Kutho Batu Ati Tansoyo Rindu
Yen Tak Sawang Esemmu Soyo Kangen Atiku
Derese Banyu Udan Neresep Ning Kahanan
Ati Roso Katresnan Kangen Sliramu Sayang
Ademe Kutho Batu Ati Tansoyo Rindu

Opo To Roso Kangenku Iki Iseh Biso Tak Obati
Sliramu Opo Wes Ra Kelingan Nalikane Urip Bebrayan
Senadyan Akeh Gudhone Ati Tresno Iki Amung Siji
Wong Bagus Sing Dadi Pepujanku Sak Tenane Aku Rindu
Kebangeten Awakmu Ninggalake Aku
Kebangeten Awakmu Ngelarani Aku
Tetes Eloh Ku Ning Kutho Batu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Kangen Kutho Batu Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Kangen Kutho Batu, lirik Kangen Kutho Batu Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Kangen Kutho Batu, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  615x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu