Lirik lagu Didi Kempot Jodho Suwargo Ndonya
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mung Kowe Sing Biso Nambani Aku
Nalikane Ketulo Tulo Uripku
Koyo Layangan Sing Rantas Taline
Montang Manting Kapusan Kembange Lambe

Mung Kowe Sing Ikhlas Nulungi Aku
Nambani Loro Tresnoku
Sewu Tatu Perihe Mung Kari Crito
Ilang Ketemu Kowe Wong Sing Setyo

Opo Iki Arane Jodho Suwargo Ndonya
Pethuk Ku Nalikane Rekoso
Opo Iki Arane Bojo Suwargo Ndonya
Lahir Batin Tresnamu Ra Nyidam Bondho

Mung Kowe Sing Ngerti Marang Awakku
Nalikane Kelaran Jroning Batinku
Keloro Loro Keracun Upase Tresno
Ilang Kepulas Kowe Wong Sing Setyo

Opo Iki Arane Jodho Suwargo Ndonya
Pethuk Ku Nalikane Rekoso
Opo Iki Arane Bojo Suwargo Ndonya
Lahir Batin Tresnamu Ra Nyidam Bondho

Mung Kowe Sing Ikhlas Nulungi Aku
Nambani Loro Tresnoku
Sewu Tatu Perihe Mung Kari Crito
Ilang Ketemu Kowe Wong Sing Setyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Jodho Suwargo Ndonya Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Jodho Suwargo Ndonya, lirik Jodho Suwargo Ndonya Didi Kempot, lirik Didi Kempot Jodho Suwargo Ndonya, Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  266x     Thursday, 19-03-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram