Lirik lagu Didi Kempot Dalan Anyar (terminal Kertonegoro)
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kembang Tebu Sing Mabur Kanginan,
Saksi Bisu, Sing Dadi Kenangan..
Prasetyamu Kuwi Mung Kiasan,
Tresnamu Sak Iki Wis Ilang..
Neng Dalan Anyar Kowe Karo Sopo,
Aku Ngerti Dewe Neng Ngarepe Moto..
Neng Dalan Anyar Kowe Karo Sopo,
Neng Kulon Terminal Kertonegoro.....
Ngawi....

[reff :]

Kembang Tebu Sing Neng Sawah Khuto,
Ora Garing Nadyan Mongso Ketigo..
Tansah Eling, Jamane Semono
Neng Kulon Terminal Kertonegoro.......
Neng Dalan Anyar Kowe Karo Sopo,
Aku Ngerti Dewe Neng Ngarepe Moto..
Neng Dalan Anyar Kowe Karo Sopo,
Neng Kulon Terminal Kertonegoro...
Ngawi....

[back To Reff]

Neng Dalan Anyar Kowe Karo Sopo,
Aku Ngerti Dewe Neng Ngarepe Moto..
Neng Dalan Anyar Kowe Karo Sopo,
Neng Kulon Terminal Kertonegoro....
Ngawi...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Dalan Anyar (terminal Kertonegoro) Didi Kempot, lirik lagu Didi Kempot Dalan Anyar (terminal Kertonegoro), lirik Dalan Anyar (terminal Kertonegoro) Didi Kempot, lirik Didi Kempot Dalan Anyar (terminal Kertonegoro), Kumpulan lirik lagu Didi Kempot terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Didi Kempot terlengkap
  Didi Kempot   Writed by Admin  1434x     Wednesday, 24-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram