Lirik lagu Nella Kharisma Banyu Langit
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sworo Angin Angin Sing Ngeridu Ati
Ngelingake Sliramu Sing Tak Tresnani
Pingin Nangis Ngetoke Eluh Neng Pipi
Suwe Ra Weruh Senadyan Mung Ono Mimpi

Ngalemo Ngalem Neng Dadaku
Tambanono Roso Kangen Neng Atiku
Ngalemo Ngalem Neng Aku
Ben Ra Adem Kesiram Udan Ing Dalu

Banyu Langit Sing Ono Dhuwur Khayangan
Watu Gedhe Kalingan Mendunge Udan
Telesono Atine Wong Seng Kasmaran
Setyo Janji Seprene Tansah Kelingan

Ademe Gunung Merapi Purbo
Melu Krungu Swaramu Ngomongke Opo
Ademe Gunung Merapi Purbo
Sing Ning Langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine Lungane Ra Nganti Suwe-suwe
Pamit Esuk Lungane Ra Nganti Sore
Janjine Lungane Ra Nganti Semene Suwene
Nganti Kapan Tak Enteni Sak Tekane

Banyu Langit Sing Ono Dhuwur Khayangan
Watu Gedhe Kalingan Mendunge Udan
Telesono Atine Wong Seng Kasmaran
Setyo Janji Seprene Tansah Kelingan

Ademe Gunung Merapi Purbo
Melu Krungu Swaramu Ngomongke Opo
Ademe Gunung Merapi Purbo
Sing Ning Langgran Wonosari Jogjakarta

Janjine Lungane Ra Nganti Suwe-suwe
Pamit Esuk Lungane Ra Nganti Sore
Janjine Lungane Ra Nganti Semene Suwene
Nganti Kapan Tak Enteni Sak Tekane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Banyu Langit Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Banyu Langit, lirik Banyu Langit Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Banyu Langit, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  1265x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome