Lirik lagu Dian Anic Mata Inten
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kebayang Kaya Ning Mata
Ning Sampean Wong Sing Tek Puja
Yen Adus Katon Bae Ning Banyu
Yen Lunga Kayane Ngerangkul Bahu

Kadang Sengit Kenang Tingkahe
Kadang Kangen Kenang Gantenge
Padahal Sering Gawe Lelara
Tapi Rindu Bli Bisa Sirna

Cincin Emas Matane Inten
Masih Nempel Ning Tangane Kula
Jare Sampean Ngomong Demen
Sing Nyatane Wis Tega Ninggal Lunga

Dikawin Ya Beli..diputus Ya Ora
Nelangsa Kbadan Kula Dadi Kapiran
Kadang Sengit Kenang Tingkahe
Kadang Kangen Kenang Gantenge

Padahal Sering Gawe Lelara
Tapi Rindu Bli Bisa Sirna
Cincin Emas Matane Inten
Masih Nempel Ning Tangane Kula

Jare Sampean Ngomong Demen
Sing Nyatane Wis Tega Ninggal Lunga
Dikawin Ya Beli..diputus Ya Ora
Nelangsa Kih Badan Kula Dadi Kapiran

Kebayang Kaya Ning Mata
Ning Sampean Wong Sing Tek Puja
Yen Adus Kaya Katon Bae Ning Banyu
Yen Lunga Kayane Ngerangkul Bahu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Mata Inten Dian Anic, lirik lagu Dian Anic Mata Inten, lirik Mata Inten Dian Anic, lirik Dian Anic Mata Inten, Kumpulan lirik lagu Dian Anic terlengkap, Kumpulan lirik lagu Disco & Dj Remix terlengkap, Kumpulan lirik lagu Disco & Dj Remix Dian Anic terlengkap
  Dian Anic   Writed by Admin  243x     Friday, 26-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram