Nella Kharisma   Writed by Admin
Sun Welas Sing Nono Watesi Sun Percoyo Riko Sing Bakal Suloyo Masio Abot Riko Lakoni Urip Bareng Ambinisun Sampek Mati Setia Sing Pernah Nyulayani Bungah Susah Riko Hang Sanggup Ngancani Sing Biso Isun Bagi Welas Iki.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Semilir Angin Teles Tengah Dalu Udan Tangis Jero Atiku Kowe Ninggalne Aku Pamitmu Ora Ono Seminggu Gemuruh Swarane Stasiun Tugu Roso Was-was Nunggu Tekanmu Curigo Sak Jerone Roso Nyatane Janjimu Suloyo Kangen Aku.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Kowe Tau Ning Uripku Tansah Ono Ning Atiku Ra Bakal Luntur Sak Durunge Janur Kuning Melengkung Opo Kowe Ra Kelingan Mbiyen Mlaku Bebarengan Ibarat Langit Karo Rembulan Tresnaku Ra Bakal Ilang Sayang Duh Kowe Cah.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Mas Tresno Iki Ora Ono Sing Biso Nganteni Masio Kowe Gawe Loro Ati Iki Aku Isih Tetep Tresno Mas Aku Ora Biso Nglalekke Sliramu Soko Atiku Sing Tak Jaluk Amung Sadarmu Elingo Karo Anak Bojomu Iki Mas Ning Opo Kowe.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Biyen Aku Eling Jaman Semono Tresnoku Ono Pinggir Kutho Jogja Ombak Ing Parangtritis Lan Angin Segoro Dadi Seksine Janjimu Lan Janjiku Nyatane Kowe Ninggalke Aku Tegane Kowe Nyulayani Janji Ati Iki Kang Nangis Wayah U.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Teko Banyu Langit Ngayemke Ati Netes Eluh Iki Ngelingi Dek Wingi Roso Sing Tak Jogo Ora Bakal Lungo Senajan Awakmu Terus Gawe Loro Ora Mergo Rupo, Ora Mergo Bondo Nanging Roso Tentrem Nyanding Kroso Ayem Ojo Gawe Loro.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Saben Wektu Tansah Kangen Sliramu Ing Rino Wengi Tak Angen Tresnamu Wuyung Tansah Ngelayung Keronto Pengen Ketemu Mben Wayah Sliramu Tak Tunggu Ora Kroso Tumetes Iluhku Kang Dadi Saksi Bukti Tresnaku Wuyung Tansah Nge.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Wes Telung Tahun Urip Bareng Karo Kowe Susah Seneng Disonggo Bareng Abot Enteng Dilakoni Bareng Nanging Dino Ganti Wulan Tresnomu Kok Soyo Ngambang Aku Ra Ngerti Jalarane Opo Mergo Wes Ono Liyane Urip Susah Wes Ta.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Ayo Tetep Ngguyu Ora Usah Ngelu Susah Lan Seneng Kudu Tetep Guyu Ayo Tetep Ngguyu Ora Usah Ngelu Susah Lan Seneng Kudu Tetep Guyu Urip Lan Ke Gawean Kadang Okeh Cobo Senadyan Kahanan Kudu Iso Nrimo Kabeh Sawan.. Read »
  Nella Kharisma   Writed by Admin
Kowe Tau Neng Uripku Tangsah Ono Neng Atiku Rak Bakal Lutur Sak Durunge Janur Kuning Melengkong Opo Kowe Rak Kelingan Mbinyen Mlaku Bebarengan Ibarat Langit Karo Rembulan Tresnaku Rak Bakal Ilang... Sayang... Duh Kow.. Read »
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play