Lirik lagu Nella Kharisma Soge Kenangan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kelingan Tekan Seprene
Nalikane Gegandengan Wayah Sore
Pasuryanmu Kang Kesorot Srengenge
Ndek Biyen Ono Dek Pantai Soge

Prasetyamu Kang Tansah Tak Ugemi
Tak Simpen Jero Ono Ing Ati
Bakal Urip Bebarengan Tekan Pati
Sesandingan Geguritan Nyawiji

Soge Panggonanmu Dadi Saksi
Marang Loro Tresnaku Iki
Slirane Sing Biyen Setyo Ing Janji
Saiki Ra Biso Tak Duweni


Soge Ngertio Kekarepanku
Saiki Aku Mung Pengen Ketemu
Nadyan Sedelo Wis Marem Atiku
Biso Gawe Tombone Kangenku

Prasetyamu Kang Tansah Tak Ugemi
Tak Simpen Jero Ono Ing Ati
Bakal Urip Bebarengan Tekan Pati
Sesandingan Geguritan Nyawiji

Soge Panggonanmu Dadi Saksi
Marang Loro Tresnaku Iki
Slirane Sing Biyen Setyo Ing Janji
Saiki Ra Biso Tak Duweni

Soge Ngertio Kekarepanku
Saiki Aku Mung Pengen Ketemu
Nadyan Sedelo Wis Marem Atiku
Biso Gawe Tombone Kangenku, Biso Gawe Tombone Kangenku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Soge Kenangan Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Soge Kenangan, lirik Soge Kenangan Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Soge Kenangan, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nella Kharisma terlengkap, Download Lirik Lagu Soge Kenangan Nella Kharisma, Chord dan Lirik Lagu Soge Kenangan Nella Kharisma, Terjemahan Lirik Lagu Soge Kenangan Nella Kharisma,Nella Kharisma Dangdut - Lirik Lagu Soge Kenangan, Profil Nella Kharisma dan Lagu Soge Kenangan, Genre Dangdut - Lirik Lagu Soge Kenangan Nella KharismaSoge Kenangan
  Nella Kharisma   Writed by Admin  1275x     Sunday, 17-11-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram