Lirik lagu Nella Kharisma Soge Kenangan
Kelingan Tekan Seprene
Nalikane Gegandengan Wayah Sore
Pasuryanmu Kang Kesorot Srengenge
Ndek Biyen Ono Dek Pantai Soge

Prasetyamu Kang Tansah Tak Ugemi
Tak Simpen Jero Ono Ing Ati
Bakal Urip Bebarengan Tekan Pati
Sesandingan Geguritan Nyawiji

Soge Panggonanmu Dadi Saksi
Marang Loro Tresnaku Iki
Slirane Sing Biyen Setyo Ing Janji
Saiki Ra Biso Tak Duweni


Soge Ngertio Kekarepanku
Saiki Aku Mung Pengen Ketemu
Nadyan Sedelo Wis Marem Atiku
Biso Gawe Tombone Kangenku

Prasetyamu Kang Tansah Tak Ugemi
Tak Simpen Jero Ono Ing Ati
Bakal Urip Bebarengan Tekan Pati
Sesandingan Geguritan Nyawiji

Soge Panggonanmu Dadi Saksi
Marang Loro Tresnaku Iki
Slirane Sing Biyen Setyo Ing Janji
Saiki Ra Biso Tak Duweni

Soge Ngertio Kekarepanku
Saiki Aku Mung Pengen Ketemu
Nadyan Sedelo Wis Marem Atiku
Biso Gawe Tombone Kangenku, Biso Gawe Tombone Kangenku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Soge Kenangan Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Soge Kenangan, lirik Soge Kenangan Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Soge Kenangan, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  161x     Sunday, 17-11-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram